25 Aralık 2021

Kalbim Pera Birol İnan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 17,4 TL
Yazarı: Birol İnan
Çevirmen: Birol İnan

Kalbim Pera indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Birol İnan olan ve Mona yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kalbim Pera eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kalbim Pera ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kalbim Pera TIKLA PDF İNDİR !

Kalbim Pera Yazarı Kimdir ?

Kalbim Pera yazarı Birol İnan 'dır. Birol İnan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Kalbim Pera PDF indir oku

Kalbim Pera indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Mona yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kalbim Pera TIKLA PDF İNDİR !

Kalbim Pera TIKLA PDF İNDİR !

Sinan denize ve doğaya âşıktı. Haftanın üç dört günü balığa çıkardı, usta balıkçılardan tüm teknikleri öğrenmişti. Mercanları, çipuraları çekerken oltasını ahşap küpeşteye yaslar, denizin sesini dinler, balıkların güneşte parlayan renklerini incelerdi. Kırmızının tonlarının oynaştığı Menteş ve Karaburun yarımadasını seyretmek onu hayata bağlıyor, yaşam sevgisiyle dolduruyordu. Ancak hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan bir sorun onu mavi özgürlüğüne daha da çok yaklaştıracaktı!

"Ben koymadım, Tanrı koydu bunu aklıma Alya. Merak etme, sadece altı buçuk ay sürecek. Zaten zaman denilen olgu gerçekten var mı, yok mu kim bilir? Zaman denizde belki kayar, bilinmez. Zihinde bir fikirse pekâlâ kayabilir. Peki, Hindistan'a varacak mıyım? Göreceğiz. Eğer zaman ortama göre değişiyorsa, senin vebenim bu sürede yaptıklarımızı konuşur, yaşadığımız zamanı kıyaslarız."

(Tanıtım Bülteninden)

Kalbim Pera TIKLA PDF İNDİR !Kalbim Pera TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Kalbim Pera, Birol İnan

Yorum Gönder