10 Aralık 2021

Kabuk Zeynep Kaçar Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 20,8 TL
Yazarı: Zeynep Kaçar
Çevirmen: Zeynep Kaçar

Kabuk indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Zeynep Kaçar olan ve Doğan Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kabuk eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kabuk ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kabuk TIKLA PDF İNDİR !

Kabuk Yazarı Kimdir ?

Kabuk yazarı Zeynep Kaçar 'dır. Zeynep Kaçar yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Kabuk PDF indir oku

Kabuk indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Doğan Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kabuk TIKLA PDF İNDİR !

Kabuk TIKLA PDF İNDİR !

Sabiha, Sezin, Füsun...
Anneanne, anne, evlat...

Zeynep Kaçar, üç kadının ve onların etrafını saran kadınların hayatlarını Kabuk'ta resmedip büyük insanlık panoramasını oluşturuyor. Acının yoğurduğu kadınları koruyan da sıkıştırıp ezen de aile kabuğuyken,her şeye rağmen var olmaya çalışanlar bize sesleniyor: asla vazgeçme kendin olmaktan!

Terzi Saliha'nın kumaşlara ve uykuya sığınarak kaçıp unutmaya çalıştığı hayat, kızı Sezin için mücadele ve yokuşlarla dolu bir yola dönüşüyor. Füsun ise aile mirası gibi birbirlerine kalan acı ve delilikten kaçmaya uğraşıyor. Kadınlığın bütün tanımları ve gizli odaları anlatılıyor Kabuk'ta.

Zeynep Kaçar'ın yayımlandığı ilk günden beri çok konuşulan ve ses getiren kitabı Kabuk yeni baskısıyla Doğan Kitap'ta.

Aile denilen sahtekâr kurumda kadın olmak. Farklı kuşaklar ve farklı dünya algılarında. Erkeklerin kurduğu tiyatro dekorunda, belirleyici oyuncu olmanın cümlelerini aramak. Kırılan her sert kabuğun altında yumuşak bir iç olacağını hayal eden okura, yeni bir kabuk sunmak. Bu zorlu içeriği, akışkan bir üslupla okurun damarına zerk edebilmek.

- Yekta Kopan

Zeynep Kaçar sıradan sayılabilecek herhangi bir aileyi, ailelerin halının altına süpürülmüş, konuşulmayan, yok sayılan sırlarını açıyor bize, toplumsal birçok önyargıya dokunuyor, kimlikleri sorguluyor.

- Banu Yıldıran Genç, Agos Kitap

Zeynep Kaçar'ın Kabuk adlı kitabı derinlikli bir alt metin ile sesleniyor okura. Çok bilindik gibi olanın başka bir şekilde ifade edilmesi anlatının başarısı belki de. Kitaplar bir karşılaşma alanı yaratıyor vebu karşılaşmalar bizde bazen uzun süren bir etki bırakıyor diye düşünüyorum, Kaçar'ın metninin etkisi kitabı okuyanlar üzerinde epey sürecek gibi görünüyor.

- Emek Erez

(Tanıtım Bülteninden)

Kabuk TIKLA PDF İNDİR !

07.07.2020

Alıntı

''Ve insan kendini kandırmaktan bir gün birdenbire çok yoruluyor.''


30.11.2019

Kabuk

son zamanlarda okuduğum en iyi öykü dili. "kadın kalemi"ne neden ihtiyacımız var sorusunun da bir yerde cevabı olmuş "kabuk". hem dil hem de zamanın nabzı olabilmenin o güzel dengesi ise yazarın diğer kitaplarını merak ettiriyor evet. kendi içinde tekrara boğulan veya benzer duran öyküler değil de her seferinde bir noktaya parmak basan bir öykücü Zeynep Kaçmaz, düşünen ve yaşamı gözleyen; tarafını da koruyan bir kadın aynı zamanda belli ki.


11.11.2019

11.11.2019

ilk iki sayfada bu ne şimdi dedim ama asla elimden bırakmadan merakla okudum sonuç kitabı elime aldıktan 5 saat sonra bitti ve bu beni çok üzdü :) kesinlikle tavsiye ederim.

Kabuk TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Kabuk, Zeynep Kaçar

Yorum Gönder