27 Aralık 2021

Kabakçı Mustafa Reşad Ekrem Koçu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,9 TL
Yazarı: Reşad Ekrem Koçu
Çevirmen: Reşad Ekrem Koçu

Kabakçı Mustafa indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Reşad Ekrem Koçu olan ve Doğan Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kabakçı Mustafa eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kabakçı Mustafa ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kabakçı Mustafa TIKLA PDF İNDİR !

Kabakçı Mustafa Yazarı Kimdir ?

Kabakçı Mustafa yazarı Reşad Ekrem Koçu 'dır. Reşad Ekrem Koçu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Kabakçı Mustafa PDF indir oku

Kabakçı Mustafa indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Doğan Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kabakçı Mustafa TIKLA PDF İNDİR !

Kabakçı Mustafa TIKLA PDF İNDİR !
Reşad Ekrem'in dilinde tarih gerçek hayattan daha canlı, daha güzel, daha büyülü…

Osmanlı tarihi, son iki yüzyılında, ilerleme ve aydınlanma çabalarına karşı kurulu düzeni sürdürme yanlılarının önayak olduğu isyanların tarihidir. Lale Devri'nin aydınlığını 1730'da Patrona Halil İsyanı karartmıştı. Fransız Devrimi'nin yapıldığı 1789 yılında tahta oturan III. Selim'in yenileşme çabalarıyla ve "türlü iç ve dış gailelerle" geçen on sekiz yıllık dönemini de "Kabakçı Vakası" denilen kanlı bir ayaklanma kapadı (1807). Reşad Ekrem Koçu "Türkiye'de devlet gücüne indirilen en ağır darbelerden biri olan" bu isyanı ve başlıca aktörlerini tarihçi titizliği, romancı yaratıcılığıyla ele alıyor.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 160

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Doğan Kitap Kabakçı Mustafa TIKLA PDF İNDİR !

28.10.2020

Patrona Halil

Tarihi içselleştirmenin en keyifli yolu, Reşad Ekrem Koçu okumak.  Henüz bu kitabı okumadım ama Patrona Halil kıtabında dönemin atmosferini soluduğunuzu hissediyorsunuz.

Kabakçı Mustafa TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Kabakçı Mustafa, Reşad Ekrem Koçu

Yorum Gönder