24 Aralık 2021

Jüri John Grisham Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 28,0 TL
Yazarı: John Grisham
Çevirmen: John Grisham

Jüri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı John Grisham olan ve Remzi Kitabevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Jüri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Jüri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Jüri TIKLA PDF İNDİR !

Jüri Yazarı Kimdir ?

Jüri yazarı John Grisham 'dır. John Grisham yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Macera türündedir.

Jüri PDF indir oku

Jüri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Remzi Kitabevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Jüri TIKLA PDF İNDİR !

Jüri TIKLA PDF İNDİR !
Amerika'da bir hukuk bürosu, akciğer kanserinden ölmüş bir adamın yakınları adına, bir sigara şirketine yüklü bir tazminat davası açar. Ancak yüzlerce milyon doların söz konusu olduğu bu davada garip olaylar başgöstermekte gecikmez. Davayı izleyenlerin kafasında türlü sorular belirmiştir: Jüri üyelerinin üstünde baskı kuran birileri mi vardır? Eğer öyleyse bunlar kimdir? Ve amaçları nedir?
Harika bir tempo ve müthiş bir kurgu, Grisham ustalığının doruğunda.."
Sunday Telegraph-
Müthiş bir kitap. Keşke hiç bitmeseydi diyeceğiniz kitaplardan biri."
Daily Express-
Etkileyici... Grisham mükemmel bir romancı



Sayfa Sayısı: 431

Baskı Yılı: 2004


Dili: Türkçe
Yayınevi: Remzi Kitabevi Jüri TIKLA PDF İNDİR !

10.01.2018

Hayal kırıklığı

Yapılan yorumlardan çok heveslenerek aldığım bir kitaptı ama ben çok sevemedim açıkçası beklediğim avukat çekişmeleri yoktu bence. Konu çok ta cezbedici bir değildi benim için. Ama diğer kitaplarını okumaya devam edicem umarım fikrim değişir.


04.06.2001

Kitap tek kelimeyle;süper. Zaten yazar ABD ni en çok  satan 5. yazarı,bu da onun en iyi kitabı. Olay,mekân bolluğundan aklınız karışacak.

Konuya biraz değinmek gerekirse;diğer juri üyelerini kontrolünde tutan bir juri üyesinin, davacı ve davalı gruplarından para sızdırmaya çalışması.

Olaylar baştan sona mükemmel bir tempoyla gidiyor ve sizi sona yavaş yavaş götürüyor;tüm  olayları sindirdikten sonra yeni olaylar karşınıza çıkıyor bide onları sindiriyorsunuz...

Eğer zeki avukat konuşmalarına merakınız varsa kaçırmayın ve Grishem'i keşfedin çünkü bunu hakediyor.


20.07.1999

Grisham'ın en etkileyici romanı. Herkese tavsiye ederim.

Jüri TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Macera
Etiketler; Edebiyat, Roman, Macera, Jüri, John Grisham

Yorum Gönder