13 Aralık 2021

İzmir Postası'nın Adamları Ahmet Büke Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,3 TL
Yazarı: Ahmet Büke
Çevirmen: Ahmet Büke

İzmir Postası'nın Adamları indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ahmet Büke olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık İzmir Postası'nın Adamları eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. İzmir Postası'nın Adamları ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
İzmir Postası'nın Adamları TIKLA PDF İNDİR !

İzmir Postası'nın Adamları Yazarı Kimdir ?

İzmir Postası'nın Adamları yazarı Ahmet Büke 'dır. Ahmet Büke yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Öykü türündedir.

İzmir Postası'nın Adamları PDF indir oku

İzmir Postası'nın Adamları indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
İzmir Postası'nın Adamları TIKLA PDF İNDİR !

İzmir Postası'nın Adamları TIKLA PDF İNDİR !
"Yüz gün oldu babam öleli. Ölümün bana bu kadar yaklaşabileceğine inanmazdım. O hep küçük bahçemde dolaşır, duvarları yoklar, oradan çatıya akıp tahta nalınlarıyla üzerimizde gezerdi. Ama kapıyı zorlayıp içeriye kadar girebileceğini ve bunca yılın Nalbant Asım'ını soluksuz bırakacağını düşünmemiştim. Gece herkes uyurken koyduğum gözlerin tam yüz gündür aynı kavanozun içinde Nalbant Asım! Hâlâ mavilikleri durulaşmadı."
İzmir Postası'nın Adamları, öyküleriyle son yıllarda adından söz ettiren Ahmet Büke'nin ilk öykü kitabı. Yayımlandığında kendine özgü sesi ve biçimiyle hemen dikkatleri üzerine çeken bu öykülerde günlük yaşamın alçak sesli ama etkileyici esintisi var. Ahmet Büke, yalnızca yaşadığı kentin değil, Türk öykücülüğünün de ara sokaklarını iyi tanıdığını, iyi okuduğunu ortaya koyuyor İzmir Postası'nın Adamları'nda.


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 160

Baskı Yılı: 2010


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 124

Baskı Yılı: 2010


Dili: Türkçe
Yayınevi: Can Yayınları İzmir Postası'nın Adamları TIKLA PDF İNDİR !İzmir Postası'nın Adamları TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Öykü
Etiketler; Edebiyat, Türk Öykü, İzmir Postası'nın Adamları, Ahmet Büke

Yorum Gönder