21 Aralık 2021

İyilik Şebnem İşigüzel Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,53 TL
Yazarı: Şebnem İşigüzel
Çevirmen: Şebnem İşigüzel

İyilik indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Şebnem İşigüzel olan ve İletişim Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık İyilik eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. İyilik ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
İyilik TIKLA PDF İNDİR !

İyilik Yazarı Kimdir ?

İyilik yazarı Şebnem İşigüzel 'dır. Şebnem İşigüzel yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

İyilik PDF indir oku

İyilik indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İletişim Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
İyilik TIKLA PDF İNDİR !

İyilik TIKLA PDF İNDİR !

"Hayatımın değişmesine çok az zaman kalmıştı ve ben bundan habersizdim. Yaz sonu kanser olduğumu öğrenecektim. Bütün bunların öncesinde yaz kötü başlamıştı. Sebebi özel hayatımdı. Hatta bizzat kendim. Bir anlamda geçmişim."

Metropolün alışıldık düzeni, harcayan ve harcatan tıkırdaması. Markalar, modalar, bambaşka kokular… Güzel paralar… Batan gemide ölmeye hazırlanan bir kadın. Şahane bir pozcu, maharetli bir yalancı. Koparıp aldığı, sahip olduğu tek umut için sürükleniyor koca İstanbul'da… Külkedisinin bile ayakkabısı var. Hem, ışık bir kere düşüyor insanın üstüne.

Şebnem İşigüzel, sevilmek ve ayakta kalmak isteyen, isyan eden ve yenilen bir hayatı anlatıyor.

İyilik, şimdiki zaman trajedisi. Çürüyen bir diş.

(Tanıtım Bülteninden)

İyilik TIKLA PDF İNDİR !

07.09.2020

Bu senaryo hangi alternatif evrende tutar

İşigüzel'in Ağaçtaki Kız ve Kirpiklerimin Gölgesi kitaplarını da okudum. Merak uyandıran bir giriş kısmı var üçünde de, kalemi güçlü sözcükleri gür, dolu dolu. Biraz ilerleyince maalesef öykü elinizde ufalanıyor. Nasıl olur, başkaları nasıl fark etmez, küçük prensin gezegeni mi bu diye şaşırıveriyorsunuz. Kurgu aklınıza yatmıyor. Bu romanda da böyle oldu. Karanlık geçmişlerin kahramanları geçmişlerinin hayaletlerini yadederken bile tutmadı, ironik, gerçeklikten uzak diyalogları kavgaları sayfalarca okuduktan sonra yine o kahramanın ortada kaldığı öykünün havada asılı kaldığı sona ulaştık. Hayatın felsefesini çözen küçük kızlar, ensest mağduru kız çocuklar, ailesinin her birinin ruh-i şeceresini çözümlemiş ağaçlara tünemiş ergenler. Olmuyor çok yapay duruyor. Yazarımızın sitemleri buram buram taşıyor. Kitaptaki evren ile fikirler, sayfalar ilerledikçe harbe giriyor. Başka kitabını okuyamayacağım sanırım.


16.03.2019

İYİLİK

Bir İstanbul romanı. Şebnem İşigüzel, anlatılan mekanları elinizden tutup gezdiriyor. Tanıdık mekanlar birer kimliğe bürünüyor. Kalabalıktaki yalnızlık. Tutunamamak. Zorda kalan insanın neler yapabileceği gerçekçi. Ölmeye gidiş, ölmeye yatmaya dönüşüyor. İleri geri gidişlerle kurgusu sağlam, cesur bir anlatı.
Zühtü Ulukapı


07.02.2019

İyilik

Şebnem İşigüzel ne yazsa okutacak bir yazar. Hikayelerini inandırıcı kılmakta üstüne yok. Diğerleri gibi bu da şahane. Okuyun okutturun.

İyilik TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, İyilik, Şebnem İşigüzel

Yorum Gönder