4 Aralık 2021

İyi Geceler Bay Tom Michelle Magorian Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,6 TL
Yazarı: Michelle Magorian
Çevirmen: Seda Çıngay

İyi Geceler Bay Tom indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Michelle Magorian olan ve Beyaz Balina Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık İyi Geceler Bay Tom eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. İyi Geceler Bay Tom ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
İyi Geceler Bay Tom TIKLA PDF İNDİR !

İyi Geceler Bay Tom Yazarı Kimdir ?

İyi Geceler Bay Tom yazarı Michelle Magorian 'dır. Michelle Magorian yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Macera türündedir.

İyi Geceler Bay Tom PDF indir oku

İyi Geceler Bay Tom indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Beyaz Balina Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
İyi Geceler Bay Tom TIKLA PDF İNDİR !

İyi Geceler Bay Tom TIKLA PDF İNDİR !

2. Dünya Savaşı patlak vermek üzereyken İngiltere'de şehirli küçük çocuklar savaştan zarar görmemeleri için taşrada yaşayan ailelerin yanına yerleştirilir. Ürkek ve çelimsiz bir oğlan çocuğu olan Willie Beech de Londra'daki annesinin yanından alınıp İngiltere'nin küçük bir köyüne getirilir. Burada Thomas Oakley adındaki ihtiyar bir adamın himayesine verilen Willie hayatı boyunca hiç sevilmemiş ve annesinden sürekli şiddet görmüştür. Köye ilk geldiğinde etrafındaki her şeyden korkan Willie, Bay Tom'un sevgisi ve anlayışı sayesinde şiddet ve nefret dolu geçmişini zamanla unutmaya; sevgi, hoşgörü ve şefkat dolu bu yepyeni dünyada kendini ilk kez güvende hissetmeye başlar. Derken bir gün annesinden gelen bir telgrafla her şey değişir.

(Tanıtım Bülteninden)
İyi Geceler Bay Tom TIKLA PDF İNDİR !İyi Geceler Bay Tom TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Macera
Etiketler; Edebiyat, Roman, Macera, İyi Geceler Bay Tom, Michelle Magorian

Yorum Gönder