21 Aralık 2021

İsmail Bir Zihin ve Ruh Macerası Daniel Quinn Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 19,25 TL
Yazarı: Daniel Quinn
Çevirmen: Selen Çalık

İsmail Bir Zihin ve Ruh Macerası indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Daniel Quinn olan ve Maya Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık İsmail Bir Zihin ve Ruh Macerası eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. İsmail Bir Zihin ve Ruh Macerası ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
İsmail Bir Zihin ve Ruh Macerası TIKLA PDF İNDİR !

İsmail Bir Zihin ve Ruh Macerası Yazarı Kimdir ?

İsmail Bir Zihin ve Ruh Macerası yazarı Daniel Quinn 'dır. Daniel Quinn yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

İsmail Bir Zihin ve Ruh Macerası PDF indir oku

İsmail Bir Zihin ve Ruh Macerası indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Maya Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
İsmail Bir Zihin ve Ruh Macerası TIKLA PDF İNDİR !

İsmail Bir Zihin ve Ruh Macerası TIKLA PDF İNDİR !

ÖĞRETMEN ÖĞRENCİLERİNİ ARIYOR.


Dünyayı kurtarmak için içten bir arzu


duyulması şarttır. Şahsen başvurun.



Gazetedeki bu üç satırlık ilan, yaşam boyu sürecek bir maceranın başlangıcıydı…



Tarih boyunca yazılmış en etkileyici ruhsal maceralardan biri olarak kabul edilen İsmail, basıldığı andan günümüze kadar yirmiden fazla dile çevrildi. Dünya çapında geniş ve tutkulu bir okuyucu kitlesi edinen bu roman, her zaman daha fazlasını arzulayan kültürümüzün tüm dünyayı nasıl bir sona yaklaştırdığını gözler önüne seriyor. Onu benzersiz kılansa, görmezden geldiklerimizi yüzümüze çarpıp, tartışılmaz kabul ettiklerimizi bir bir yıkarken geride yine de umut bırakması. İsmail insanlığa alternatif bir rol, akla gelmeyen bir çıkış yolu gösteriyor.



Alanlar'dan mısınız, Bırakanlar'dan mı?


İSMAİL'i okuduğunuzda bunu bir kez daha düşüneceksiniz.



"Yazar bizi inanılmaz bir diyalogla ele geçiriyor… Ve daha kitabın yarısına gelmeden kayboluyoruz; onun pençesine düşüyor ve İsmail'in bize dünyayı kendimizden nasıl kurtaracağımızı öğretmesini bekliyoruz. Yaşamlarımızı bir an önce değiştirmek istiyoruz."



-The Washington Post-



"Arthur Koestler insanların da tıpkı dinozorlar gibi yok olup olmayacağı konusundaki düşüncelerini anlattığı ünlü bir yazısında Dinozorun Duası dediği bir şey ortaya atmıştı: 'Yüce Tanrım, bana birazcık daha zaman ver!' İsmail kendi zamanını bu soruyu yanıtlamaya ve bizlere birazcık daha zaman kazandırmaya adıyor."



- Los Angeles Times-



"Kesin olan bir şey var ki, o da, tüm dünyayı kendimizle birlikte yok ettiğimiz ve kaderimizi değiştirmek için neredeyse çok geç kalmak üzere olduğumuz. Bu bile tek başına, İsmail'i okumak için yeterli bir neden."


-The Orlando Sentinel-



"Bu roman öyle heyecan uyandırıcı, öyle yaratıcı ve toplumsal açıdan da öylesine acil ve ertelenemez bir durumu açıklıyor ki, bu yıl ve izleyen yıllarda sürekli okuyacağınız bir kitaba dönüşüyor."



-The Austin Chronicle-



(Tanıtım Bülteninden)

İsmail Bir Zihin ve Ruh Macerası TIKLA PDF İNDİR !

14.04.2016

mutlaka okunmalı

ortaokuldan üniversiteye bir çok alanda (etik, felsefe, psikoloji, antropoloji vb) yardımcı kitap olarak okutulan bir kitap.
gerçekten insanlığa, hayata, yaşama şekline karşı düşüncelerinizi sarsıyor ve değiştiriyor.

Dünyayı kurtarmak için, önce insan olduğumuzu bilmek gerekir. ama bu bildiğinizi zannettiğiniz gibi bir kavram değil!


02.05.2015

gerçekten bir zihin ve ruh macerası

insanın nereden itibaren yanlış yapmaya başladığını, kaçıncı sorudan sonra kaydırma yapmaya başladığını anlatan bir kitap. tarım üretim  çoğalma tüketim gibi temel toplumsal davranışların aslında kötü bir hatadan ibaret olduklarını bunlar olmadan önce ki hayatla kıyaslayıp gözler önüne seriyor. bana tarım öncesi toplumda yaşama isteği uyandıran bir kitap. tavsiye ederim.

İsmail Bir Zihin ve Ruh Macerası TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, İsmail Bir Zihin ve Ruh Macerası, Daniel Quinn

Yorum Gönder