22 Aralık 2021

İnsanları Sevmelisin Erich Maria Remarque Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 21,0 TL
Yazarı: Erich Maria Remarque
Çevirmen: Esat Mermi Erendor

İnsanları Sevmelisin indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Erich Maria Remarque olan ve Everest Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık İnsanları Sevmelisin eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. İnsanları Sevmelisin ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
İnsanları Sevmelisin TIKLA PDF İNDİR !

İnsanları Sevmelisin Yazarı Kimdir ?

İnsanları Sevmelisin yazarı Erich Maria Remarque 'dır. Erich Maria Remarque yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

İnsanları Sevmelisin PDF indir oku

İnsanları Sevmelisin indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Everest Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
İnsanları Sevmelisin TIKLA PDF İNDİR !

İnsanları Sevmelisin TIKLA PDF İNDİR !

Erich Maria Remarque'ın tüm dünyada büyük yankı bulan Garp Cephesinde Yeni Bir Şey Yok'un ardından yazdığı İnsanları Sevmelisin, savaşın küllerinin soğumaya yüz tuttuğu günlerde geçer. Mültecilerin yangını ise sürmektedir: Sınırdan sınıra kovalanarak geçen bir hayatta, artık hiçbir yerde istenmemektedirler. Sığınmacıların bir türlü "sığınamadığı" dünya, günümüz dünyası için de çok tanıdıktır. Adını Kutsal Kitaplarda geçen "Komşunu kendin gibi sev" buyruğundan alan; herkesin bir gün mülteci olma ihtimalini hatırlatan, bunca acının


aslında "boşa" çekildiğini söyleyen, tarihin daima tekerrür etmesinden dolayı endişe veren,


tüm bunlara karşın olumlu duyguların vurgulandığı sıcak bir roman İnsanları Sevmelisin.



Marill bardağını boşalttı. "Kötü bir çağdayız. Barış toplarla, bombardıman uçaklarıyla korunuyor. İnsanlık ise, toplama kamplarıyla, toptan öldürmelerle. Bütün değer ölçülerinin altüst edildiği bir zamanda yaşıyoruz Kern. Bugün saldırgana 'barış koruyucusu', kamçılanana ve kovalanana ise 'dünya düzenini bozan' deniyor. Üstelik bir sürü millet de buna inanıyor."



(Tanıtım Bülteninden)



İnsanları Sevmelisin TIKLA PDF İNDİR !İnsanları Sevmelisin TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, İnsanları Sevmelisin, Erich Maria Remarque

Yorum Gönder