22 Aralık 2021

Altı Çarpı İki Arne Dahl Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 20,9 TL
Yazarı: Arne Dahl
Çevirmen: Arne Dahl

Altı Çarpı İki indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Arne Dahl olan ve Hep Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Altı Çarpı İki eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Altı Çarpı İki ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Altı Çarpı İki TIKLA PDF İNDİR !

Altı Çarpı İki Yazarı Kimdir ?

Altı Çarpı İki yazarı Arne Dahl 'dır. Arne Dahl yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Polisiye türündedir.

Altı Çarpı İki PDF indir oku

Altı Çarpı İki indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Hep Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Altı Çarpı İki TIKLA PDF İNDİR !

Altı Çarpı İki TIKLA PDF İNDİR !

Stockholm Polis Teşkilatı'ndan Komiser Desiré Rosenkvistöldürülmek üzere olan bir kadından mektup alır. Mektubu yazankişi geçmişte işlenen bir cinayete değinerek, sadece Desiré'ninbilebileceği bir ayrıntıya da yer vermiştir mektubunda. Desirémektubu yazan kişiyi bulmak ve katili durdurmak için eski ortağıSam Berger ile Molly Blom'dan yardım ister. Ancak İsveç GüvenlikTeşkilatı'nın peşlerinde olduğu Berger ile Blom saklanmakzorunda olduklarından işleri çok zordur. Korkunç kış şartlarınınhüküm sürdüğü bir coğrafyada, acımasız bir seri katilin peşinedüşen ikili, katile yaklaştıkça işler iyice zorlaşacak ve kendileri avhaline gelecektir.Arne Dahl serinin ilk kitabı olan Yedi Eksi Bir'den sonra okuruçok daha çetin koşulların hâkim olduğu, çok daha karmaşıkhesapların döndüğü bir dünyaya götürüyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Altı Çarpı İki TIKLA PDF İNDİR !Altı Çarpı İki TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Polisiye
Etiketler; Edebiyat, Roman, Polisiye, Altı Çarpı İki, Arne Dahl

Yorum Gönder