22 Aralık 2021

Çukur Andrey Platonov Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,98 TL
Yazarı: Andrey Platonov
Çevirmen: Özde Duygu Gürkan

Çukur indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Andrey Platonov olan ve Metis Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Çukur eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Çukur ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Çukur TIKLA PDF İNDİR !

Çukur Yazarı Kimdir ?

Çukur yazarı Andrey Platonov 'dır. Andrey Platonov yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Çukur PDF indir oku

Çukur indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Metis Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Çukur TIKLA PDF İNDİR !

Çukur TIKLA PDF İNDİR !

Stalin Rusyası'nda, emekçilerin gelecekteki güzel günlerde bir arada yaşaması için yapılması planlanan devasa bir binanın temel çukurunun kazılma sürecini anlatıyor Çukur – elbette "Platonov tarzında". Platonov okurları bunun ne anlama geldiğini hemen anlayacaktır: absürd diyaloglar, varoluşsal sorgulamalar, sosyalizmin soyut idealleriyle somut uygulamalar arasındaki uçurumun gözler önüne serilmesi, sürekli propagandası yapılan ideolojiyi komik bir şekilde yanlış anlayan naif karakterler ve özgün, "tuhaf", emsalsiz bir dil.

Yazarın 1930 yılında tamamladığı ama Rusya'da ancak 1987 yılında yayımlanabilen bu romanı, Platonov'un Metis'te yayımlanan diğer eserlerini de Türkçeye kazandırmış olan Günay Çetao Kızılırmak'ın ustalıklı çevirisiyle sunuyoruz.

(Tanıtım Bülteninden)

Çukur TIKLA PDF İNDİR !Çukur TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Çukur, Andrey Platonov

Yorum Gönder