9 Aralık 2021

İngiliz Çukuru Bahar Gürsoy Kaynakçıoğlu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 24,0 TL
Yazarı: Bahar Gürsoy Kaynakçıoğlu
Çevirmen: Bahar Gürsoy Kaynakçıoğlu

İngiliz Çukuru indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Bahar Gürsoy Kaynakçıoğlu olan ve Heyamola Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 128 sayfalık İngiliz Çukuru eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. İngiliz Çukuru ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
İngiliz Çukuru TIKLA PDF İNDİR !

İngiliz Çukuru Yazarı Kimdir ?

İngiliz Çukuru yazarı Bahar Gürsoy Kaynakçıoğlu 'dır. Bahar Gürsoy Kaynakçıoğlu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

İngiliz Çukuru PDF indir oku

İngiliz Çukuru indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Heyamola Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 128 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
İngiliz Çukuru TIKLA PDF İNDİR !

İngiliz Çukuru TIKLA PDF İNDİR !

Uzun yıllar boyunca nice dokunaklı ve derinlikli öyküyü yüreğinde sessizce çoğaltan Bahar Kaynakçıoğlu'ndan özgün ve farklı bir "ilk kitap".

Yaratıcı bir kurguya yaslanan ve bütünlüklü bir kısa romana dönüşen bu kitapta yazar, farklı yaşamları, zamanları ve mekânları ustalıkla birbirine bağlıyor. İnsanların yaşadığı acılar, ayrılıklar, öteki olma hâllerinin o derin etkisi... Mekânlar, evler, sokaklar, kıyılar, tüm bir coğrafya... Tüm bir Ege kültürü... Adalar, İzmir, Rodos, Pire, İstanbul... Mitoloji... Rüzgârlar, esintiler, dalgalar... Oradan oraya savrulan hayatlar... Zaman kırılmaları, mekân/zaman geçişleri, kişilerin iç dünyasında çoğalan o derin hüzün... Bunların tümünün şiirsel anlatımı büyülüyor insanı.

Metin içi olaylardaki zaman geçişleri, anımsama süreçleri ve geçmişe gidiş gelişlerle sanki kırılmış bir aynadan yansıyor hayat. Parçalanmış hayatlar, parçalanmış zamanın içinde yer alan olaylar... Bir tür mozaik tekniğiyle modernist tarzda bir kısa roman oluşturuyor yazar.
İngiliz Çukuru'nu okurken zorunlu göçlerin, anayurdundan ayrı kalmanın, yalnızlığın ve yersiz yurtsuzluğun hüznünü; birbirine sevdalı Ege kıyıları ve adalarındaki insanların özlemlerini, kederlerini derinden hissedeceksiniz.

HülyaSoyşekerci

(Tanıtım Bülteninden)

İngiliz Çukuru TIKLA PDF İNDİR !

04.11.2020

Duygu Sağanağı

Yazar, bir ilk kitaptan beklenenden çok daha fazlasını taşıyor bize.Egenin duygularla yüklü çakıl taşlarında içimizi burkan bir yolculuk.

İngiliz Çukuru TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, İngiliz Çukuru, Bahar Gürsoy Kaynakçıoğlu

Yorum Gönder