26 Aralık 2021

İncir Tarihi Faruk Duman Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 17,6 TL
Yazarı: Faruk Duman
Çevirmen: Faruk Duman

İncir Tarihi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Faruk Duman olan ve Hep Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık İncir Tarihi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. İncir Tarihi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
İncir Tarihi TIKLA PDF İNDİR !

İncir Tarihi Yazarı Kimdir ?

İncir Tarihi yazarı Faruk Duman 'dır. Faruk Duman yazdığı bu eserle Yunus Nadi Ödülleri almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

İncir Tarihi PDF indir oku

İncir Tarihi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Hep Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
İncir Tarihi TIKLA PDF İNDİR !

İncir Tarihi TIKLA PDF İNDİR !

"Varlığımız, kendi bedenini arayan bir rüzgâr gibidir; bu rüzgâr çevremizde dolanıp duran dağlarda, ağaçların tepesinde, ırmaklarda,kayalık tepelerle su başlarında bir yumak gibi dönüp kutsal bir tığlakendi urbasını örer ve böylece görünmeye başlar."

Zeyrek. İstanbul'da büyümüş, eğitim almamış, bildiği her şeyi çıktığı yolculukta gördüklerinden öğrenmiş. Bu yolculukta tanıdığıinsanları, hayvanları, bitkileri, güzel kadınları anlatıyor. Her macerada bir masal başka bir masalın gölgesine yerleşiyor. Ve bir olgunlaşma hikâyesi Faruk Duman'ın eşsiz dilinde hayat buluyor…

(Tanıtım Bülteninden)

İncir Tarihi TIKLA PDF İNDİR !İncir Tarihi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, İncir Tarihi, Faruk Duman

Yorum Gönder