11 Aralık 2021

Henüz 17 Yaşında-Günümüz Türkçesiyle-Türk Edebiyat Klasikleri 33 Ahmet Mithat Efendi Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 7,8 TL
Yazarı: Ahmet Mithat Efendi
Çevirmen: Ahmet Mithat Efendi

Henüz 17 Yaşında-Günümüz Türkçesiyle-Türk Edebiyat Klasikleri 33 indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ahmet Mithat Efendi olan ve İş Bankası Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 236 sayfalık Henüz 17 Yaşında-Günümüz Türkçesiyle-Türk Edebiyat Klasikleri 33 eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Henüz 17 Yaşında-Günümüz Türkçesiyle-Türk Edebiyat Klasikleri 33 ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Henüz 17 Yaşında-Günümüz Türkçesiyle-Türk Edebiyat Klasikleri 33 TIKLA PDF İNDİR !

Henüz 17 Yaşında-Günümüz Türkçesiyle-Türk Edebiyat Klasikleri 33 Yazarı Kimdir ?

Henüz 17 Yaşında-Günümüz Türkçesiyle-Türk Edebiyat Klasikleri 33 yazarı Ahmet Mithat Efendi 'dır. Ahmet Mithat Efendi yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Klasik türündedir.

Henüz 17 Yaşında-Günümüz Türkçesiyle-Türk Edebiyat Klasikleri 33 PDF indir oku

Henüz 17 Yaşında-Günümüz Türkçesiyle-Türk Edebiyat Klasikleri 33 indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İş Bankası Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 236 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Henüz 17 Yaşında-Günümüz Türkçesiyle-Türk Edebiyat Klasikleri 33 TIKLA PDF İNDİR !

Henüz 17 Yaşında-Günümüz Türkçesiyle-Türk Edebiyat Klasikleri 33 TIKLA PDF İNDİR !

Ahmet Efendi ile Hulusi Efendi, Fransız Tiyatrosu'nda sahnelenen bir oyunu izlemek üzere gittikleri Beyoğlu'nda fazlaca içip sarhoş olur, geç saatte yağmur bastırınca geceyi geçirmek için bir geneleve giderler. Ahmet Efendi'nin karşısına çıkarılan kız "henüz 17 yaşındaki" Kalyopi'dir. O geceyi izleyen günler, hem Kalyopi'nin hem de Ahmet Efendi'nin hayatını tümüyle değiştirecektir…Tanzimat Dönemi eserlerinde "ahlaksız kadın" tiplemesine çoklukla rastlanır. Ancak bunlar, genellikle erkek başkişisini yolundan eden, hayatını karartan, uzak durulması gereken kadınlardır. Ahmet Mithat, bu yönüyle dönemin diğer yazarlarından ayrılır. O Kalyopi'ye kulak verir ve bu acılı hikâyeyi okuruyla paylaşarak, "ahlaksız" görülenin de içine, arkasına bakılmasını ister.

(Tanıtım Bülteninden)

Henüz 17 Yaşında-Günümüz Türkçesiyle-Türk Edebiyat Klasikleri 33 TIKLA PDF İNDİR !Henüz 17 Yaşında-Günümüz Türkçesiyle-Türk Edebiyat Klasikleri 33 TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türk Klasik, Henüz 17 Yaşında-Günümüz Türkçesiyle-Türk Edebiyat Klasikleri 33, Ahmet Mithat Efendi

Yorum Gönder