26 Aralık 2021

Hendeklerle Vurulduk Bahaddin Seçgin Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 22,5 TL
Yazarı: Bahaddin Seçgin
Çevirmen: Bahaddin Seçgin

Hendeklerle Vurulduk indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Bahaddin Seçgin olan ve Atayurt Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Hendeklerle Vurulduk eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Hendeklerle Vurulduk ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Hendeklerle Vurulduk TIKLA PDF İNDİR !

Hendeklerle Vurulduk Yazarı Kimdir ?

Hendeklerle Vurulduk yazarı Bahaddin Seçgin 'dır. Bahaddin Seçgin yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Hendeklerle Vurulduk PDF indir oku

Hendeklerle Vurulduk indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Atayurt Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Hendeklerle Vurulduk TIKLA PDF İNDİR !

Hendeklerle Vurulduk TIKLA PDF İNDİR !

Sur gazisinin kaleminden hendek operasyonları "Savaş zamanında küçük rütbelere büyük işler düşer."Çünkü büyük rütbeli küçük yürekli adamlar savaş zamanında sıvışırlar.

Bunları yazmak benim omuzlarımda bir sorumluluk ve gelecek nesillere karşı bir görevdi. Benim anlattıklarım, 2015-2016 dönemi hendek operasyonlarında yaşananların binde biri bile değildir. Bu, gelecek nesillere karşı büyük bir sorumluluktur. Aynı olayların bir daha yaşanmaması adına yaşananları herkes yazmalı ama herkes…

Ve atsız ile tamamlıyorum, "Kahramanlar Can Verir Yurdu Yaşatmak İçin"

"Aysunlar olmasa, Bahaddinlerin hiçbir anlamı olmaz!"

(Tanıtım Bülteninden)

Hendeklerle Vurulduk TIKLA PDF İNDİR !Hendeklerle Vurulduk TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Hendeklerle Vurulduk, Bahaddin Seçgin

Yorum Gönder