4 Aralık 2021

Hekate'nin Kızları-Vhartlox Cadı Akademisi Ekin S. Koch Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 29,4 TL
Yazarı: Ekin S. Koch
Çevirmen: Ekin S. Koch

Hekate'nin Kızları-Vhartlox Cadı Akademisi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ekin S. Koch olan ve Ephesus Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 512 sayfalık Hekate'nin Kızları-Vhartlox Cadı Akademisi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Hekate'nin Kızları-Vhartlox Cadı Akademisi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Hekate'nin Kızları-Vhartlox Cadı Akademisi TIKLA PDF İNDİR !

Hekate'nin Kızları-Vhartlox Cadı Akademisi Yazarı Kimdir ?

Hekate'nin Kızları-Vhartlox Cadı Akademisi yazarı Ekin S. Koch 'dır. Ekin S. Koch yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Fantastik türündedir.

Hekate'nin Kızları-Vhartlox Cadı Akademisi PDF indir oku

Hekate'nin Kızları-Vhartlox Cadı Akademisi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ephesus Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 512 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Hekate'nin Kızları-Vhartlox Cadı Akademisi TIKLA PDF İNDİR !

Hekate'nin Kızları-Vhartlox Cadı Akademisi TIKLA PDF İNDİR !

Erin büyüye olan ilgisini ve son zamanlarda edindiği gotik tarzını çevresindeki herkes gibi bir ergenlik evresi sanmaktadır. Benzemeye çalıstığı o cadılardan biri olabileceğine ihtimal vermez. Fakat bir gün, kendini Vhartlox Cadı Akademisinde bulur.

Her şey bundan ibaret değildir. Karanlık doğası ve sınırları zorlayan gücüyle Erin; tehlikeyi kendine çeken kişi değil, tehlikenin bizzat kendisidir. Bu durum, akademinin altına hapsolmuş kadim bir varlığın dikkatini çeker ve basına geleceklere kimse engel olamaz. Tanrıların hüküm sürdüğü zamanlardan kalan bir dava yeniden su yüzüne çıkmak üzeredir.

(Tanıtım Bülteninden)

Hekate'nin Kızları-Vhartlox Cadı Akademisi TIKLA PDF İNDİR !Hekate'nin Kızları-Vhartlox Cadı Akademisi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Fantastik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Fantastik, Hekate'nin Kızları-Vhartlox Cadı Akademisi, Ekin S. Koch

Yorum Gönder