2 Aralık 2021

Görünmez Kentler Italo Calvino Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,9 TL
Yazarı: Italo Calvino
Çevirmen: Işıl Saatçıoğlu

Görünmez Kentler indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Italo Calvino olan ve Yapı Kredi Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Görünmez Kentler eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Görünmez Kentler ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Görünmez Kentler TIKLA PDF İNDİR !

Görünmez Kentler Yazarı Kimdir ?

Görünmez Kentler yazarı Italo Calvino 'dır. Italo Calvino yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Görünmez Kentler PDF indir oku

Görünmez Kentler indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yapı Kredi Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Görünmez Kentler TIKLA PDF İNDİR !

Görünmez Kentler TIKLA PDF İNDİR !
Modern dünyanın masal anlatıcısı Italo Calvino'nun Türkçede uzun süredir görünmeyen kitabı Görünmez Kentler, tekrar elimizin altında... Kubilay Han'ın atlasında yolculuk eden Marco Polo... Batının doğuyu gören gözünün kurduğu hayaller bir yanda, modern kentin içinden çıkılmazlığı ve geleceği öte yanda...

"Kitap bir alan; okur içine girmeli, dolanmalı, belki kendini kaybetmeli, ama belli bir noktada bir çıkış hatta birçok çıkış bulmalı. Kitap, dışarı çıkabilmek için bir yola koyulma olanağı."
Okur, kitabı eline aldığında, yazarın kentleri arasında dolanacağından, önüne altın harflerle sunulan olasılıkları yutacağından, sonunda okuduklarını kendi zihnindeki ideal kentlere ekleyeceğinden emin olmalı. Okur, kitabı, mümkünse, büyük bir caddenin kenarına dizilmiş kahve masalarından birine ilişerek, okumalı; göz önündeki gerçekle, göz önündeki kurguyu daha iyi görebilmek için...

"Belki de kent yaşamının kriz noktasına yaklaşmaktayız ve Görünmez Kentler, yaşanmaz hale gelen kentlerin kalbinden doğan bir rüya."




Sayfa Sayısı: 204

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Yapı Kredi Yayınları Görünmez Kentler TIKLA PDF İNDİR !

13.11.2020

Harika

Çok sordular okudun mu calvino diye. Artık evet derim


18.02.2019

57 Sayfa Sizi Yoracak

Kitap yaklaşık 200 sayfa ve siz 200 sayfada Calvino okumuyorsunuz. İlk 57 sayfa çevirmenin. Hikaye ve kurgu olağan dışı olsa da boğucu bir giriş yazar ve okuyucu alanının fazlasıyla işgal edildiği hissine sebep oluyor.


17.01.2019

Çevirmen Önsözü Çok Uzun

Çevirmen ön sözü çok uzun ve bunaltıcı. Çeviriyi de çok başarılı bulmadım. Gerçek Calvino bu değil. Farkklı bie çevirisini okumanızı öneririm.

Görünmez Kentler TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Görünmez Kentler, Italo Calvino

Yorum Gönder