22 Aralık 2021

Gizli Defterlerim Ali Özgentürk Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,9 TL
Yazarı: Ali Özgentürk
Çevirmen: Ali Özgentürk

Gizli Defterlerim indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ali Özgentürk olan ve Kırmızı Kedi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Gizli Defterlerim eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Gizli Defterlerim ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Gizli Defterlerim TIKLA PDF İNDİR !

Gizli Defterlerim Yazarı Kimdir ?

Gizli Defterlerim yazarı Ali Özgentürk 'dır. Ali Özgentürk yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Günlük Anı türündedir.

Gizli Defterlerim PDF indir oku

Gizli Defterlerim indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kırmızı Kedi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Gizli Defterlerim TIKLA PDF İNDİR !

Gizli Defterlerim TIKLA PDF İNDİR !

"Bu notları yazdığım defterlerimi gizlerdim herkesten; belki de utanırdım... Yetmiş yıllık hayatımda kardeş, eş, arkadaş, dost, sevgili, hiç kimse görmedi defterlerimi…

Gizliliği işte ondan... Evet, bir bakıma ruhumun ve hayatımın 'giz'lerinin defterleri bunlar…"

Yeşilçam'da bir kuşağın en önemli temsilcilerinden biri Ali Özgentürk. At, Hazal, Su da Yanar, Balalayka gibi yönetmenlik koltuğuna oturduğu filmlerle, Atıf Yılmaz'ın Selvi Boylum Al Yazmalım, Yılmaz Güney'in Endişe gibi filmlerinde senaryoları yazmasıyla, dünyada ve Türkiye'de kendine özgü bir sinema dili yaratmış, pek çok festivalde ödül kazanmış bir sanatçı.

Hayatı film gibi denir ya, öyle bir hayat yaşamış Ali Özgentürk. Sinemacıların yazarlarla, sanatçılarla iç içe olduğu bir dönemde film gibi hayatların da içinden geçmiş.

Gizli Defterlerim Ali Özgentürk'ün anılarıyla, filmlerine dair notları, şiirleri ve mektuplarıyla kendi hayatının kamera arkası!

(Tanıtım Bülteninden)

Gizli Defterlerim TIKLA PDF İNDİR !Gizli Defterlerim TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Türk Günlük Anı, Gizli Defterlerim, Ali Özgentürk

Yorum Gönder