19 Aralık 2021

Feminist Manifesto Chimamanda Ngozi Adichie Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,63 TL
Yazarı: Chimamanda Ngozi Adichie
Çevirmen: Chimamanda Ngozi Adichie

Feminist Manifesto indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Chimamanda Ngozi Adichie olan ve Doğan Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Feminist Manifesto eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Feminist Manifesto ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Feminist Manifesto TIKLA PDF İNDİR !

Feminist Manifesto Yazarı Kimdir ?

Feminist Manifesto yazarı Chimamanda Ngozi Adichie 'dır. Chimamanda Ngozi Adichie yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Feminist Manifesto PDF indir oku

Feminist Manifesto indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Doğan Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Feminist Manifesto TIKLA PDF İNDİR !

Feminist Manifesto TIKLA PDF İNDİR !

"Bana göre bir feminist, 'evet, günümüzdebir toplumsal cinsiyet sorunu var ve onu çözmeliyiz, daha iyisini yapmalıyız' diyen kişidir. Kadın erkek, hepimiz daha iyisiniyapmalıyız."

Chimamanda Ngozi Adichie, bir gün çocukluk arkadaşından bir mektupaldı. Arkadaşı, kızını feminist olarak yetiştirme konusunda Chimamanda'danyardım istiyordu. Chimamanda, kendisinin ve hemcinslerinin deneyimlerindensüzüp getirdiği 15 madde sıraladı küçük kız için. Erkek egemen bir dünyada,eşit ve tam bir birey olarak varlığını sürdürmesini, sırf kadın olduğu için kendisinden beklenilen rolleri elinin tersiyle itmesini, sırf kadın olduğu için ona yaşatılacak kısıtlamaları reddetmesini sağlayacak öneriler. Feminist Manifesto, yalnız kadınlar için değil, kız ve erkek çocuklarını önyargılardan, ayrımcılıktan, toplumsal cinsiyet tuzaklarından arındırılmış bir dünyada büyütmek isteyen ebeveynler; öğrencilerine okulun ötesinde bir hayat vermek isteyen eğitimciler için de başucu kitabı.

(Tanıtım Bülteninden)

Feminist Manifesto TIKLA PDF İNDİR !

02.08.2020

MÜ KEM MEL

Hem çok akıcı, hem çocuk yetiştirmeye dair pratik bilgiler -özellikle kız çocukları-, hem her feministin (eşitliğe inanan herkesin) okuması gereken bir kitap. O kadar keyifle, o kadar akıcı ilerliyor ki, 2 saatlik mesai saatimde kitabı bitirdim! Tavsiye ederim.


18.06.2020

El Kitabı

Feminist yazar arkadaşına kızı için yol göstermek amacıyla çıktığı yolda tüm ebeveynlere ışık ve farkındalık katıyor kitapta. El kitabı mahiyetinde , okumanız bir(1) saat bile almaz. Bu niteliği gereği bence kitap fiyatı fazla.Bundan dolayı 3 Puan verdim. Feminist yazın okuması yapmak isteyenlere de ayrıca tavsiye ederim.


08.06.2020

Herkes okumalı

Herkesin okuması, yeni nesli bu yönde yetiştirmeyi amaçlaması lazım bazı şeyleri değiştirebilmek için.

Feminist Manifesto TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Feminist Manifesto, Chimamanda Ngozi Adichie

Yorum Gönder