6 Aralık 2021

Fatih Sultan Mehmed Reşad Ekrem Koçu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 23,4 TL
Yazarı: Reşad Ekrem Koçu
Çevirmen: Reşad Ekrem Koçu

Fatih Sultan Mehmed indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Reşad Ekrem Koçu olan ve Doğan Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Fatih Sultan Mehmed eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Fatih Sultan Mehmed ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Fatih Sultan Mehmed TIKLA PDF İNDİR !

Fatih Sultan Mehmed Yazarı Kimdir ?

Fatih Sultan Mehmed yazarı Reşad Ekrem Koçu 'dır. Reşad Ekrem Koçu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Fatih Sultan Mehmed PDF indir oku

Fatih Sultan Mehmed indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Doğan Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Fatih Sultan Mehmed TIKLA PDF İNDİR !

Fatih Sultan Mehmed TIKLA PDF İNDİR !
Fatih Sultan Mehmed'in çarpıcı yaşamöyküsünü bir de Reşad Ekrem Koçu'nun usta kaleminden okuyun…

Reşad Ekrem'in dilinde tarih gerçek hayattan daha canlı, daha güzel, daha büyülü

"20. yüzyılın başında şehrin hüzünle yaraladığı ve şehrin hüzünlü ama tamamlanmamış bir imgesini yaratan o özel ruhlardan biridir Reşad Ekrem Koçu."
-Orhan Pamuk-

"Uzun yıllar öncesine dönüyorum ve Murat Reis'in Oğlu'nu okumaya başlıyorum. Büyük bir hayranlıkla okuduğum bu roman uçsuz bucaksız denizlerden geçip giderek bana Osmanlı tarihini sevdiriyor. Yazarı Reşad Ekrem Koçu, Osmanlı tarihini 'bugünde yaşatan' mucizevi, görkemli bir yazar! Reşad Ekrem'in eşsiz eseriyle dostluğum artık hep sürecek, herhalde ölünceye kadar…"
-Selim İleri-

Fatih Sultan Mehmed: Atalarının en büyük hayalini gerçekleştirip İstanbul'u fetheden kudretli padişah, Osmanlı Devleti'ni imparatorluğa dönüştüren büyük asker… Diğer yandan Avnî mahlasıyla şiirler yazan, sanatçı ve âlimlerin dostu bir hükümdar.
(Tanıtım Bülteninden)


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 284

Baskı Yılı: 2015


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 246

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Doğan Kitap Fatih Sultan Mehmed TIKLA PDF İNDİR !

24.04.2019

FETİH

Tarihi Olayları macera romanı tadında aktaran büyük üstatHer kelimesi keyifle okunuyor. Birçok bilinmeyen konuyu doğru bilgilerle okuyucuya anlatıyor. Tarihle ilgisi olan olmayan herkes okumalı..


21.04.2003

REŞAD EKREM KOÇU

İstanbulun fethi konusunda merak edebileceğimiz bir çok ayrıntı bu kitabın içinde. Okurlara İstanbullu olmak için bir ayrıcalık katabilir diye düşünüyorum.

Fatih Sultan Mehmed TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Fatih Sultan Mehmed, Reşad Ekrem Koçu

Yorum Gönder