28 Aralık 2021

Evde Kalmış Kız - Hasan Ali Yücel Klasikleri Honore de Balzac Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 7,2 TL
Yazarı: Honore de Balzac
Çevirmen: Honore de Balzac

Evde Kalmış Kız - Hasan Ali Yücel Klasikleri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Honore de Balzac olan ve İş Bankası Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Evde Kalmış Kız - Hasan Ali Yücel Klasikleri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Evde Kalmış Kız - Hasan Ali Yücel Klasikleri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Evde Kalmış Kız - Hasan Ali Yücel Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !

Evde Kalmış Kız - Hasan Ali Yücel Klasikleri Yazarı Kimdir ?

Evde Kalmış Kız - Hasan Ali Yücel Klasikleri yazarı Honore de Balzac 'dır. Honore de Balzac yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Evde Kalmış Kız - Hasan Ali Yücel Klasikleri PDF indir oku

Evde Kalmış Kız - Hasan Ali Yücel Klasikleri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İş Bankası Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Evde Kalmış Kız - Hasan Ali Yücel Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !

Evde Kalmış Kız - Hasan Ali Yücel Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !
Türkçeye ilk kez çevrilen 'Evde Kalmış Kız'da, Balzac'ın roman kahramanları, çıkar çatışmalarının ortasında, ait oldukları sınıfın tipik karakterleri olarak ele alınsa da, her birinin bireysel ve ruhsal özellikleri, giyim kuşamlarından tutum ve davranışlarına kadar ayrıntılı olarak tasvir edilir.

Evde Kalmış Kız'da derin mizahı ve romancı olarak bütün özellikleri izlenebilen Balzac günümüzde edebi gerçekçiliğin en büyük yazarlarından biri sayılmaktadır.



Sayfa Sayısı: 160

Baskı Yılı: 2008


Dili: Türkçe
Yayınevi: İş Bankası Kültür Yayınları Evde Kalmış Kız - Hasan Ali Yücel Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !Evde Kalmış Kız - Hasan Ali Yücel Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Evde Kalmış Kız - Hasan Ali Yücel Klasikleri, Honore de Balzac

Yorum Gönder