26 Aralık 2021

Ev Anası Birgül Özcan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,07 TL
Yazarı: Birgül Özcan
Çevirmen: Birgül Özcan

Ev Anası indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Birgül Özcan olan ve Sel Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Ev Anası eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ev Anası ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ev Anası TIKLA PDF İNDİR !

Ev Anası Yazarı Kimdir ?

Ev Anası yazarı Birgül Özcan 'dır. Birgül Özcan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Ev Anası PDF indir oku

Ev Anası indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Sel Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ev Anası TIKLA PDF İNDİR !

Ev Anası TIKLA PDF İNDİR !
Ayakların altında olduğu rivayet edilen cennet ile burnumuzun dibindeki sahici cinnet arasındaki mesafe nedir? Ev hanımı, ev kadını, ev kızı ya da ev anası; yaşam alanı "ev" olarak tanımlananların asgari müşterekleri bir devrime yol açabilir mi? Dibi tutmuş tencereler, kenarı sökülmüş perdeler, ovulmaktan aşınmış yüzeyler dile gelse, görünmeyen emeğin destanı yazılabilir mi?

Birgül Özcan, Ev Anası'nda zekası, hüneri ve emeği ile hapsedildiği alanları aşan, kalıplara, slim fit bedenlere, hanımlık müessesesine sığmayıp taşan kadınları esprili ve gerçekçi bir üslupla anlatıyor.

"Katlanmak bilmeyen lastik çarşafların, kalorifer petekleri üstlerinde kurutulan çorapların, vitrinlerde misafiri bekleyen kristal bardakların, kapı arkalarında rulo yapılmış halıların, battaniyeye sarılı yoğurt olmayı bekleyen mayalanmış süt dolu tencerelerin, Vita kutularında sardunyaların, varis çoraplarının, buzluk böreklerinin ve altın günü lobisinin müellifleri ev analarının mutfaklarda, dolap içlerinde, çekmece diplerinde güvelenmeye terk edilmişken fark edilip tezgâh üstüne çıkarılmış hikayesi..."
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 115

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Sel Yayıncılık Ev Anası TIKLA PDF İNDİR !

07.02.2016

Tebrikler

Türk yazar ve yazar adaylarını itibarsızlaştırmaya doğru götüren bir sistem oluşturulmuşken, saçma sapan aşk acılarının anlatıldığı kitaplar milyonlara yakın satıyorken, sadece yabancı yazarların çok satan kitaplarını basan yayınevlerinin inadına, edebiyat aşkına Sel çok güzel bir şey yapıyor ve dikkat ederseniz her ay en az bir yerli yazarın kitabını basıyor. Tebrikler!

Ev Anası TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Ev Anası, Birgül Özcan

Yorum Gönder