27 Aralık 2021

Ekinler Gece Büyür Yılmaz Karakoyunlu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,84 TL
Yazarı: Yılmaz Karakoyunlu
Çevirmen: Yılmaz Karakoyunlu

Ekinler Gece Büyür indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Yılmaz Karakoyunlu olan ve Doğan Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Ekinler Gece Büyür eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ekinler Gece Büyür ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ekinler Gece Büyür TIKLA PDF İNDİR !

Ekinler Gece Büyür Yazarı Kimdir ?

Ekinler Gece Büyür yazarı Yılmaz Karakoyunlu 'dır. Yılmaz Karakoyunlu yazdığı bu eserle Yunus Nadi Ödülleri almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Öykü türündedir.

Ekinler Gece Büyür PDF indir oku

Ekinler Gece Büyür indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Doğan Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ekinler Gece Büyür TIKLA PDF İNDİR !

Ekinler Gece Büyür TIKLA PDF İNDİR !


Farklı kesimlerden, farklı zamanlarda yaşayan kadınların öyküleri...

Toplumun farklı kesimlerinden seçilmiş sağlam kimlik ve kişilik sahibi kadınların ele alındığı bu öykülerde, kadın-erkek ilişkisinden kardeşliğe, ana-oğul, usta-çırak, öğrenci-öğretmen ilişkisine varıncaya kadar, her türden insan ilişkisi ele alınıyor, didik didik ediliyor. Böylece, bir öyküde zeytinlik sahibi bir kayınvalide ile gelininin, başka bir öyküde ise kendisi de bir yazar olan anlatıcı erkek ile öykücü kadın kahramanın didişmeli, ama sonuna kadar dürüst ve karşı tarafa saygıda kusur etmeyen sessiz rekabetini izleyebiliyoruz.

Yılmaz Karakoyunlu, hayata ve başkalarına karşı davranışlarını belirleyen güdülenmeler ne olursa olsun bütün kahramanlarına, tıpkı onların birbirlerine karşı davranışları gibi, nesnelliği elden bırakmadan, sevgiyle ve dozunda bir merhametle yaklaşıyor.
(Tanıtım Bülteninden)


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 160

Baskı Yılı: 2013


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 145

Baskı Yılı: 2013


Dili: Türkçe
Yayınevi: Doğan Kitap

Ekinler Gece Büyür TIKLA PDF İNDİR !<

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Öykü
Etiketler; Edebiyat, Türk Öykü, Ekinler Gece Büyür, Yılmaz Karakoyunlu

Yorum Gönder