14 Aralık 2021

Efendi ile Uşağı-Bez Ciltli Lev Nikolayeviç Tolstoy Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,1 TL
Yazarı: Lev Nikolayeviç Tolstoy
Çevirmen: Lev Nikolayeviç Tolstoy

Efendi ile Uşağı-Bez Ciltli indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Lev Nikolayeviç Tolstoy olan ve Koridor Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, 166 sayfalık Efendi ile Uşağı-Bez Ciltli eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Efendi ile Uşağı-Bez Ciltli ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Efendi ile Uşağı-Bez Ciltli TIKLA PDF İNDİR !

Efendi ile Uşağı-Bez Ciltli Yazarı Kimdir ?

Efendi ile Uşağı-Bez Ciltli yazarı Lev Nikolayeviç Tolstoy 'dır. Lev Nikolayeviç Tolstoy yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Efendi ile Uşağı-Bez Ciltli PDF indir oku

Efendi ile Uşağı-Bez Ciltli indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Koridor Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, 166 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Efendi ile Uşağı-Bez Ciltli TIKLA PDF İNDİR !

Efendi ile Uşağı-Bez Ciltli TIKLA PDF İNDİR !

Efendi ile Uşağı, hayalini kurduğu ve zenginliğini arttıracak koruyu rakiplerinden önce satın almak isteyen Vasiliy Andreiç'i, yardımcısı Nikita ile birlikte karlı ve fırtınalı bir havada yollara düşmeye iten ve hayatının seçimi ile karşı karşıya bırakan dürtüyü anlatırken aynı zamanda sınıf farklılıklarının çarpıcı bir örneğini ortaya koymaktadır.

Sergi Baba'da ise acıyla son bulan bir aşk macerasının ardından manastıra kapanan genç bir adamın zaman içindeki değişimine, yaşam amacını ararken deneyimlediği içsel çatışmalara ve Rus edebiyatının usta kaleminin insan zihninin yeni bir noktasını aydınlatışına tanıklık ederiz.

Hayata bakışını karşıtlıklar üzerine şekillendiren Tolstoy'un bir insanın ancak başkasının acısını duyarsa insan olabileceğini vurguladığı bu öykülerini Mehmet Yılmaz'ın özenli çevirisiyle sunuyoruz.


Kullanılacak Reklam Mecraları: Bu kitabın hedef kitleye tanıtımını yayınevimize ait sosyal medya hesapları üzerinden yapmayı planlıyoruz.

(Tanıtım Bülteninden)

Efendi ile Uşağı-Bez Ciltli TIKLA PDF İNDİR !Efendi ile Uşağı-Bez Ciltli TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Efendi ile Uşağı-Bez Ciltli, Lev Nikolayeviç Tolstoy

Yorum Gönder