7 Aralık 2021

Edebiyat Edimleri Jacques Derrida Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 26,95 TL
Yazarı: Jacques Derrida
Çevirmen: Jacques Derrida

Edebiyat Edimleri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Jacques Derrida olan ve Ketebe yayınevinin yayınlamış olduğu, 608 sayfalık Edebiyat Edimleri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Edebiyat Edimleri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Edebiyat Edimleri TIKLA PDF İNDİR !

Edebiyat Edimleri Yazarı Kimdir ?

Edebiyat Edimleri yazarı Jacques Derrida 'dır. Jacques Derrida yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Edebiyat İnceleme türündedir.

Edebiyat Edimleri PDF indir oku

Edebiyat Edimleri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ketebe yayınevi tarafından yayınlanan, 608 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Edebiyat Edimleri TIKLA PDF İNDİR !

Edebiyat Edimleri TIKLA PDF İNDİR !

"… Benim en daimi ilgim, hatta diyebilirim ki, felsefi ilgimden önce gelen ilgim, edebiyata yöneliktir, edebi olarak adlandırılan oyazıma yöneliktir."

Jacques Derrida, Thèse d'État

Jacques Derrida felsefede ve edebiyat teorisinde günümüzün en etkili figürlerinden biridir ve temel felsefi yazıları kadar edebi metinler ve edebiyat sorunu üzerine yazıları da çeviri güçlüğüyle anılmaktadır. Edebiyat Edimleri Derrida'nın Rousseau, Mallarmé, Kafka, Blanchot, Joyce, Ponge, Celan ve Shakespeare'in de aralarında yer aldığı Fransız, Alman ve İngiliz edebiyatının önde gelen figürleri ve metinleri üzerine yazılarından bazılarını bir araya getiriyor. Ayrıca edebiyat, yapıbozum, politika, feminizm ve tarih sorunları üzerine Derrida'yla yapılan önemli bir söyleşiyi de içeriyor. Editör Derek Attridge, Derrida'nın yazılarına aşina olmayanlar için yapıbozum ve edebiyat sorunu üzerine bir giriş makalesinin yanı sıra daha öte okumalar için öneriler de sunuyor.

Edebiyat Edimleri Derrida'nın edebi incelemelere dikkate değer katkısına aydınlatıcı bir giriş olarak hizmet edecek ve edebiyatın önemini sergilerken, bir kurumlar filozofu ve eleştirmeni olarak Derrida'nın eserlerinde tekillik, sorumluluk ve olumlama gibi konulara dikkat çekecektir.

(Tanıtım Bülteninden)

Edebiyat Edimleri TIKLA PDF İNDİR !Edebiyat Edimleri TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Edebiyat İnceleme
Etiketler; Edebiyat, Edebiyat İnceleme, Edebiyat Edimleri, Jacques Derrida

Yorum Gönder