31 Aralık 2021

Düşünen Türkçe Ali Akar Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 24,5 TL
Yazarı: Ali Akar
Çevirmen: Ali Akar

Düşünen Türkçe indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ali Akar olan ve Ötüken Neşriyat yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Düşünen Türkçe eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Düşünen Türkçe ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Düşünen Türkçe TIKLA PDF İNDİR !

Düşünen Türkçe Yazarı Kimdir ?

Düşünen Türkçe yazarı Ali Akar 'dır. Ali Akar yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Edebiyat İnceleme türündedir.

Düşünen Türkçe PDF indir oku

Düşünen Türkçe indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ötüken Neşriyat yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Düşünen Türkçe TIKLA PDF İNDİR !

Düşünen Türkçe TIKLA PDF İNDİR !

Kelimelerle düşünen insanın, diliyle zihni arasında kuvvetli bir bağ vardır. Zihnimizin kanavasına yerleşen düşünce, dil sayesinde hayat bulurken dil de insanın tarihî macerası içinde gelişerek yeni düşüncelere yol almamızı sağlar. Bu, bilhassa Türkçe için her dilden fazla geçerlidir. Türkçe, kelimenin tam anlamıyla düşünen bir dildir. Başlıbaşına bir duygu, mantık ve felsefe içerisinde şekillenen zihinsel bir birikimle dünyayı tanımlar, anlamlandırır. Bu ilişkiler ağı içerisinde Moğol bozkırlarında kuma anlamına gelen küniden Anadolu'da kıskanmak anlamında kullanılan günülemeke ulaşır, dilimizin arkaik unsurlarından buñ sayesinde çağdaş bir dil temrini içinde bunalır, uz sayesinde uzmanlaşırız.

Prof. Dr. Ali Akar'ın kaleme aldığı Düşünen Türkçe, anadilimizin kaybolmuş anlam derinlikleri ve söz yapma mantığı üzerine Türkçenin söz ve eklerinden tadımlık denemeler sunuyor, bizi, derinlere kök salmış sözlerin sihirli dünyasına götürüyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Düşünen Türkçe TIKLA PDF İNDİR !

23.02.2020

Düşünen Türkçe

Düşünen Türkçe, Türkçe düşünen insanın akıl ve gönül labirentlerinde dolaşıyor. Düşüncenin aynası olarak kabul edilen dilden yola çıkarak Türk insanın düşünce dünyasına ayna tutuyor.

Düşünen Türkçe TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Edebiyat İnceleme
Etiketler; Edebiyat, Edebiyat İnceleme, Düşünen Türkçe, Ali Akar

Yorum Gönder