25 Aralık 2021

Dünyanın Ötesindeki Orman-Unutulmuş Fantastik Klasikler William Morris Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,1 TL
Yazarı: William Morris
Çevirmen: William Morris

Dünyanın Ötesindeki Orman-Unutulmuş Fantastik Klasikler indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı William Morris olan ve İthaki Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Dünyanın Ötesindeki Orman-Unutulmuş Fantastik Klasikler eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Dünyanın Ötesindeki Orman-Unutulmuş Fantastik Klasikler ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Dünyanın Ötesindeki Orman-Unutulmuş Fantastik Klasikler TIKLA PDF İNDİR !

Dünyanın Ötesindeki Orman-Unutulmuş Fantastik Klasikler Yazarı Kimdir ?

Dünyanın Ötesindeki Orman-Unutulmuş Fantastik Klasikler yazarı William Morris 'dır. William Morris yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Fantastik türündedir.

Dünyanın Ötesindeki Orman-Unutulmuş Fantastik Klasikler PDF indir oku

Dünyanın Ötesindeki Orman-Unutulmuş Fantastik Klasikler indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İthaki Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Dünyanın Ötesindeki Orman-Unutulmuş Fantastik Klasikler TIKLA PDF İNDİR !

Dünyanın Ötesindeki Orman-Unutulmuş Fantastik Klasikler TIKLA PDF İNDİR !

Sanayi öncesi zanaata ve idile olan özlemini, Viktoryen dönem gündelik hayatının hayli ötesine düşen bir hayal âlemi yaratarak okura aktaran William Morris, hayal dünyasını doğaüstüyle birleştiren ilk yazarlardan. Yazarlığının yanı sıra şair, çevirmen ve ressam olarak da tanınan Morris, aynı zamanda Britanya'nın önde gelen erken dönem sosyalistlerinden olduğundan, kendisi için ideoloji ile kurgu birbirinden ayrılması mümkün olmayan bir ikiliydi. Gerek şiirsel üslubu gerekse hayali dünyalarıyla günümüz fantazi yazınını derinden etkileyen yazar, özellikle C. S. Lewis ve J. R. R. Tolkien için önemli bir esin kaynağıydı.

Tamamıyla kurgusal bir dünyaya sahip ilk roman olan Dünyanın Ötesindeki Orman, mutsuz evliliği henüz bitmiş olan Golden Walter'ın, yaşadığı şehirden kaçmak için bir deniz seyahatine çıkmasıyla başlar. Karşılaştığı bir fırtına sonucunda kendini gizemli bir ormanda bulur. Hem yerli halkı hem de insanı şaşırtan doğasıyla bu orman, Walter'ın bildiği dünyaya hiç benzememektedir. Dünyanın Ötesindeki Orman, yeni bir diyarın ve imkânsız aşkın serüveni. Hayalinizdeki dünyanın gerçeğe döndüğü ânın ta kendisi.

"Yüzüklerin Efendisi'ni yazarken William Morris'ten fazlasıyla esinlendim."

– J. R. R. Tolkien -

"Şüphesiz ki William Morris 19. yüzyılın Tolkien'idir."

– Lin Carter -

(Tanıtım Bülteninden)

Dünyanın Ötesindeki Orman-Unutulmuş Fantastik Klasikler TIKLA PDF İNDİR !

23.06.2020

Fantastic

Unutulmuş fantastik klasikler serisinin 2.kitabı okumanızı tavsiye ederim.

Dünyanın Ötesindeki Orman-Unutulmuş Fantastik Klasikler TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Fantastik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Fantastik, Dünyanın Ötesindeki Orman-Unutulmuş Fantastik Klasikler, William Morris

Yorum Gönder