20 Aralık 2021

Dünya Bu Kadar Mahir Ünsal Eriş Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,2 TL
Yazarı: Mahir Ünsal Eriş
Çevirmen: Mahir Ünsal Eriş

Dünya Bu Kadar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mahir Ünsal Eriş olan ve İletişim Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Dünya Bu Kadar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Dünya Bu Kadar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Dünya Bu Kadar TIKLA PDF İNDİR !

Dünya Bu Kadar Yazarı Kimdir ?

Dünya Bu Kadar yazarı Mahir Ünsal Eriş 'dır. Mahir Ünsal Eriş yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Dünya Bu Kadar PDF indir oku

Dünya Bu Kadar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İletişim Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Dünya Bu Kadar TIKLA PDF İNDİR !

Dünya Bu Kadar TIKLA PDF İNDİR !
Radyonun sesi duyulmaz, bağ evinin ışığı görünmez olunca ara ara duyulan kesik inlemeler geldi kulaklarına. Fikret korktu. Bok vardı gecenin bu saatinde bu saçmasapan şeylere kalkışacak, hem de iki şişe büyüğü gözünün yaşına bakmadan bitirmişken. Sesi Hilmi de fark etti. "Hocam, bu hayvan inlemesi mi, birileri iş mi tutuyor yoksa bağlık arasını bulmuş da?" diye sordu. Hocam diyerek ikisini de ortalamaya çalışmıştı. "Baykuştur," dedi Koço. "Bazı baykuşlar böyle inler gibi ses çıkarır, korkmayın," Hilmi bozuldu, "Yok Üstat, korktuğumuzdan değil de, olmadık bir şeye denk gelmeyelim şimdi gece vakti. Bangır Bangır Ferdi Çalıyor Evde ve Olduğu Kadar Güzeldik kitaplarıyla sevdiğimiz Mahir Ünsal Eriş, bu kez bir romanla, başka bir dil deniyor. Sesleri, hatıraları, tesadüfleri, yeşil ve alabildiğine geniş fındık bahçelerini, deniz kıyısını, ipince ipeksi dantelleri, pervaneleri, hasreti, haseti, heba edilmiş yılları… Kör kuyuları, bir nakkaş gibi birbirine teyelleyerek hikâyeleri, ay karanlığını, defineleri, haritaları işliyor; yavaş yavaş anlatıyor üstelik, gülerek kıkırdayarak, kıpır kıpır… Uzakta, bozkırın ortasında, bir kayısı bahçesinde birileri kafa çekip, tütün sarıyor… Dünya Bu Kadar, çarpa çarpa geceye ışıl ışıl hikâyeler bırakıyor. Yeni roman, işte gökyüzü…
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 196

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: İletişim Yayıncılık Dünya Bu Kadar TIKLA PDF İNDİR !

16.09.2020

Bağ Evi

Harika...  Sanki biri bizim çoçukluğumuzu gözetlemiş ve anlatmış. Bu kadar gerçekçi  ve de bu kadar  tatlı olabilir.


09.12.2018

Yolculuk

Bir yolculuğa çıkarsın yazarla,  baş başa, kol kola, yan yana.. Derken  insanlarla tanışır, yeni yerler keşfeder, üzülür, korkar heyecanlanırsınız tanıklık ederken hayata kendinizi geldiğiniz yerde bulursunuz. yani demem o ki veya dediği o ki "dünya bu kadar" ne yaparsan yap, ne eksiği ne fazlasıdır hayat dediğin...


19.11.2016

Dünya bu kadar

O kadar çok karakter var ki okurken bu kimdi o kimdi derken konuyu kaçırıp başını sonunu bir türlü birleştiremediğim en sonunda yarısına gelmeden bıraktığım bir kitaptır kendisi.

Dünya Bu Kadar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Dünya Bu Kadar, Mahir Ünsal Eriş

Yorum Gönder