11 Aralık 2021

Dört Köşeli Üçgen Salah Birsel Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,2 TL
Yazarı: Salah Birsel
Çevirmen: Salah Birsel

Dört Köşeli Üçgen indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Salah Birsel olan ve Sel Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Dört Köşeli Üçgen eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Dört Köşeli Üçgen ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Dört Köşeli Üçgen TIKLA PDF İNDİR !

Dört Köşeli Üçgen Yazarı Kimdir ?

Dört Köşeli Üçgen yazarı Salah Birsel 'dır. Salah Birsel yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Dört Köşeli Üçgen PDF indir oku

Dört Köşeli Üçgen indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Sel Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Dört Köşeli Üçgen TIKLA PDF İNDİR !

Dört Köşeli Üçgen TIKLA PDF İNDİR !
Edebiyatımızın özgün kalemlerinden Salâh Birsel hiciv sanatının en başarılı örneklerinden birini sunuyor. Dört Köşeli Üçgen, mekânın; birey algısı bakımından kırılarak yeniden yorumlanışı, belleğin ritimlerine karşı çıkış, ahlak totaliterliğine tepki olarak koyulan birkaç karışlık mesafe...

"Değil"lerin dünyasına hoş geldiniz.

"Ben bir gözlemciyim, uluslararası bir gözlemci.
Gece uyurken bile gözlemcilik görevimi elden bırakmam.
Gazinoda oturanlar, işportacılar, memurlar, müdürler, satınalma kurulu üyeleri, şoförler, karaborsacılar, önemli derneklerin genelyazmanları, orospular, hırsızlar, aydınlar hep benim gözlemim altındadır.
Ben, bu gözlemciliğe, çalıştığım Tütün Yaprakevi'nin deposunda alıştım.
İşimin, günün yirmi dört saatinde etrafı kolaçan etmek olması beni, ister istemez, kimi gerçeklere varmağa, gerçeklerin öteki yanlarını, üçüncü yanını, dördüncü yanını, beşinci, on beşinci, otuz beşinci yanını görmeğe götürüyordu.
Benim bu görevimi çokları anlamamıştır.
Gözlem gücümü depodaki işlere açık tutuşumun, tütünlerin havalandırılması gerektiğini şeflerime haber verişimin özel bir anlamı olduğuna kulak asmayanlar:
Ulan, şuna açıkça bekçiyim desene, diye bana çıkışmışlardır."



Sayfa Sayısı: 128

Baskı Yılı: 2012


Dili: Türkçe
Yayınevi: Sel Yayıncılık Dört Köşeli Üçgen TIKLA PDF İNDİR !

29.04.2019

okunmalı

Yusuf Atılgan'ın Aylak adam kitabını seven ve tadı damağında kalanlar için enfes bir kitap.Yazarın tek romanı olma özelliğini taşıyor.

Dört Köşeli Üçgen TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Dört Köşeli Üçgen, Salah Birsel

Yorum Gönder