5 Aralık 2021

Döngel Dünya Ethem Baran Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,0 TL
Yazarı: Ethem Baran
Çevirmen: Ethem Baran

Döngel Dünya indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ethem Baran olan ve İletişim Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Döngel Dünya eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Döngel Dünya ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Döngel Dünya TIKLA PDF İNDİR !

Döngel Dünya Yazarı Kimdir ?

Döngel Dünya yazarı Ethem Baran 'dır. Ethem Baran yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Döngel Dünya PDF indir oku

Döngel Dünya indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İletişim Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Döngel Dünya TIKLA PDF İNDİR !

Döngel Dünya TIKLA PDF İNDİR !

Mahallede, evde dikiş diken bir erkek yadırganmazdı, öyle hatırlıyorum.Para veren de olmazdı. Bu işi para için yapmazdı babam… Babamyokken, dikiş makinesinin küçük çekmecesindeki terzi yüksüğünüalır, parmak parmak dolaştırırdık. Parmağımıza bol gelen o yüksükle,iğneli iğnesiz, dikişli dikişsiz nice oyunlar uydurur, kaybedeceğimizdenkorkan annemizden ne azarlar işitirdik. Bir masal oyuncağını andıranbu yüksük, bizim parmağımızda sıradan bir nesneye benzerken,babamın parmağında bir mücevhere dönüşürdü.

Küçücük anlarda mutluluğu bulan yoksullar, yağız elektrosazcılar,keklik avcıları, taklacı güvercin hayranları, baba olmayı beceremeyenadamlar, şu yalan dünyayla vedalaşmak isteyen aceleci ihtiyarlar,kalabalıklardan ürküp içine kapananlar… Küfür gibi pis pis yağanyağmurlar…Angara, Yozgat, Kırşehir'in Kaman'ı…Döngel Dünya, Türkan Şoray'lı, Ediz Hun'lu Yeşilçam melodramlarınınsıcaklığına sığınan gariplerin öyküleri.Ethem Baran, dünyanın gürültüsünden kaçıp bozkırın ortasında birparça deniz arayanları anlatıyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Döngel Dünya TIKLA PDF İNDİR !

20.10.2020

Zarif Türkçe

Dilimizin zarif bir biçimde kullanıldığı, güzel hikâyeler.


18.10.2020

Eşim Adına...

Eşim kronik rahatsızlığı olan biri...Bu alışveriş imkanı bizim içim çok kıymetli.

Döngel Dünya TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Döngel Dünya, Ethem Baran

Yorum Gönder