14 Aralık 2021

Devlerin Omuzlarında-Milano Dersleri Umberto Eco Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 37,38 TL
Yazarı: Umberto Eco
Çevirmen: Umberto Eco

Devlerin Omuzlarında-Milano Dersleri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Umberto Eco olan ve Doğan Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Devlerin Omuzlarında-Milano Dersleri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Devlerin Omuzlarında-Milano Dersleri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Devlerin Omuzlarında-Milano Dersleri TIKLA PDF İNDİR !

Devlerin Omuzlarında-Milano Dersleri Yazarı Kimdir ?

Devlerin Omuzlarında-Milano Dersleri yazarı Umberto Eco 'dır. Umberto Eco yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Edebiyat İnceleme türündedir.

Devlerin Omuzlarında-Milano Dersleri PDF indir oku

Devlerin Omuzlarında-Milano Dersleri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Doğan Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Devlerin Omuzlarında-Milano Dersleri TIKLA PDF İNDİR !

Devlerin Omuzlarında-Milano Dersleri TIKLA PDF İNDİR !

Geçmişte yaşayanlar bize oranla devdiler, ama bizler cüce olsak da omuzlarına oturarak, yani onların bilgeliğinden yararlanarak onlardan daha iyi görebiliyorduk.

Devlerin Omuzlarında, 2016 yılında aramızdan ayrılan Umberto Eco'nun, Milano'da yapılan sanat ve kültür festivali Milanesiana için hazırladığı dersleri bir araya getiren son kitabı.

Medeniyetin kökenleri, güzellik, çirkinlik, paradokslar, aforizmalar, yalancılar, sahtekârlar, kusurlu sanat yapıtları, edebi metinler, roman kahramanları, sırlar, komplolar, mitler ve kutsallık temsilleri gibi, Eco okurlarının tutkunu olduğu pek çok konu ve kavram, yazarın eşsiz heyecanıyla kitapta bir kez daha gözler önüne seriliyor.

Bir devin omzunda yükselerek ufku daha iyi görebilmek isteyenler için, Umberto Eco'nun anlam evreninden on iki ders.

(Tanıtım Bülteninden)

Devlerin Omuzlarında-Milano Dersleri TIKLA PDF İNDİR !Devlerin Omuzlarında-Milano Dersleri TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Edebiyat İnceleme
Etiketler; Edebiyat, Edebiyat İnceleme, Devlerin Omuzlarında-Milano Dersleri, Umberto Eco

Yorum Gönder