26 Aralık 2021

Demirciler Çarşısı Cinayeti - Akçasazın Ağaları 1 Yaşar Kemal Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 33,8 TL
Yazarı: Yaşar Kemal
Çevirmen: Yaşar Kemal

Demirciler Çarşısı Cinayeti - Akçasazın Ağaları 1 indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Yaşar Kemal olan ve Yapı Kredi Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Demirciler Çarşısı Cinayeti - Akçasazın Ağaları 1 eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Demirciler Çarşısı Cinayeti - Akçasazın Ağaları 1 ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Demirciler Çarşısı Cinayeti - Akçasazın Ağaları 1 TIKLA PDF İNDİR !

Demirciler Çarşısı Cinayeti - Akçasazın Ağaları 1 Yazarı Kimdir ?

Demirciler Çarşısı Cinayeti - Akçasazın Ağaları 1 yazarı Yaşar Kemal 'dır. Yaşar Kemal yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Demirciler Çarşısı Cinayeti - Akçasazın Ağaları 1 PDF indir oku

Demirciler Çarşısı Cinayeti - Akçasazın Ağaları 1 indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yapı Kredi Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Demirciler Çarşısı Cinayeti - Akçasazın Ağaları 1 TIKLA PDF İNDİR !

Demirciler Çarşısı Cinayeti - Akçasazın Ağaları 1 TIKLA PDF İNDİR !
Akçasazın Ağaları tarihte, zamanla, düzenle hesaplaşmanın hikayesidir. Ağalar çökerken yanıbaşında yeni bir tarih yazılır, değişim kaçınılmazdır. Güçlüler dövüşürken doğa da ses verir.

Demirciler Çarşısı Cinayeti birbirini yok etmek için tüm hünerlerini, olanaklarını, güçlerini, bundan da öte akıllarını, nefretlerini ve kinlerini kullanan iki derebeyinin ayakları altında ezilen toprağın, toprağın insanlarının ve yeşerttiği doğanın büyük efsanesidir. Lanet, çıktığı bağrı vuracaktır.

"Yaşar Kemal sadece Mitterrand'ın kalbindeki sevgili halk ozanı değil. Yaşar Kemal edebiyatın bir devi."
- Andre Clavel, Nouvelles Litteraires, (Fransa)

"Demirciler Çarşısı Cinayeti birbirlerini yok etme amacıyla tüm hünerlerini kullanan iki karşıt grup arasında kalan ülkenin kaderi üzerine dev lanet okumayı konu ediyor."
- Alain Bosquet, (Fransa)

'Eski rapsodilerin epik esinini, gücünü, doğa aşkının usta bir lirizmiyle iç içe sokarak, Yaşar Kemal, bize büyüleyici kişilikler çiziyor ve bizi kapıp götüren bu destandan ayrılmak çok güç oluyor.'
- Bulletin Critique du Livre Français,



Sayfa Sayısı: 584

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Yapı Kredi Yayınları Demirciler Çarşısı Cinayeti - Akçasazın Ağaları 1 TIKLA PDF İNDİR !

26.08.2020

güçlü roman

Bana edebiyatı , kitap okumayı sevdiren kitapların başında gelir. Usta Yaşar Kemal'in başyapıtlarındandır.


22.05.2019

Ince memedden bile iyi

Dervis ve murtaza agalar.sadece 1 kez okudum ama hala tum detaylariyla aklimda.inanilmaz bir agalarin savasi destani.2.kitap biraz hiz kesmis ve bir taraf guc kaybetmisti.bu sebeple bu kitabi okuyun tekrar okuyun..


Yorum Gönder