13 Aralık 2021

Delikanlı Fyodor Mihayloviç Dostoyevski Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 28,6 TL
Yazarı: Fyodor Mihayloviç Dostoyevski
Çevirmen: Ergin Altay

Delikanlı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Fyodor Mihayloviç Dostoyevski olan ve İletişim Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Delikanlı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Delikanlı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Delikanlı TIKLA PDF İNDİR !

Delikanlı Yazarı Kimdir ?

Delikanlı yazarı Fyodor Mihayloviç Dostoyevski 'dır. Fyodor Mihayloviç Dostoyevski yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Delikanlı PDF indir oku

Delikanlı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İletişim Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Delikanlı TIKLA PDF İNDİR !

Delikanlı TIKLA PDF İNDİR !
Kadın düşkünü bir toprak sahibinin gayrimeşru çocuğu olan on dokuz yaşındaki Dolgorukiy'in, St. Petersburg'da bir araya geldiği babası Versilov'la yaşadığı çatışmaların anlatısıdır Delikanlı. Baba ve oğlun duygusal, ideolojik ve ahlaki tartışmaları etrafında şekillenen uyuşmazlıklar, Dolgorukiy'in zıtlıklarla dolu yaşamöyküsünü ortaya koyar. Dostoyevski'nin sondan bir önceki romanı olan Delikanlı, yazarın diğer romanlarındaki felsefi ve politik sorunlardan uzak olmakla birlikte, insanlar arası ilişkilere odaklanarak psikolojik incelemelerde bulunur.

"Dostoyevski'nin tüm büyük romanları bir yana, Delikanlı farklı bir yerde durmaktadır. Büyük sorunları ve çelişkileri tartışmaz yazar burada. Basit, gündelik durumları ve yaygın insani tutkuları kullanarak oluşturulan bu roman, incelikli, gerilim dolu ve nefes kesici bir başyapıttır."
-Aleksandr Soljenitsin-
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 666

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: İletişim Yayıncılık Delikanlı TIKLA PDF İNDİR !Delikanlı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Delikanlı, Fyodor Mihayloviç Dostoyevski

Yorum Gönder