31 Aralık 2021

Deli Bal & Kanatları Ölü Açıklığında Pelin Buzluk Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,25 TL
Yazarı: Pelin Buzluk
Çevirmen: Pelin Buzluk

Deli Bal & Kanatları Ölü Açıklığında indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Pelin Buzluk olan ve İletişim Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Deli Bal & Kanatları Ölü Açıklığında eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Deli Bal & Kanatları Ölü Açıklığında ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Deli Bal & Kanatları Ölü Açıklığında TIKLA PDF İNDİR !

Deli Bal & Kanatları Ölü Açıklığında Yazarı Kimdir ?

Deli Bal & Kanatları Ölü Açıklığında yazarı Pelin Buzluk 'dır. Pelin Buzluk yazdığı bu eserle Yaşar Nabi Öykü Ödülü almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Deli Bal & Kanatları Ölü Açıklığında PDF indir oku

Deli Bal & Kanatları Ölü Açıklığında indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İletişim Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Deli Bal & Kanatları Ölü Açıklığında TIKLA PDF İNDİR !

Deli Bal & Kanatları Ölü Açıklığında TIKLA PDF İNDİR !

Yıllar sonra da ne zaman gizli bir yerden söz edilse hepimiz terk edilmiş bir elma bahçesi düşledik. Ayaklarımızın altında küçük, kurtlu elmalar ezildi. Kokuya battık. Hasta ağaçların gövdeden ayrılmış dalları, sallanan bacaklar gibi vurdu omuzlarımıza. Bir kuyu bileziği aradık hep. Kolileri kuyuya indirişimizi, ağlayan çocukları anımsadık. Zerre zerre büyüyen bunaltılar ve sırlı hayatlar… Başka türlü bir öykü evreni, başka türlü bir hayat bahçesi… Balkonsuz evin düğün gecesi ve gözlerini gözlerimize diken kargaları… Dünya bazen uysal bir karanlıktı, bazen tarumar olmuş bir gündüz.


Pelin Buzluk'un biri Yaşar Nabi Nayır diğeri Selçuk Baran Öykü Ödülü almış iki kitabı bir arada… Durup durup seslenen öyküler.



(Tanıtım Bülteninden)



Deli Bal & Kanatları Ölü Açıklığında TIKLA PDF İNDİR !Deli Bal & Kanatları Ölü Açıklığında TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Deli Bal & Kanatları Ölü Açıklığında, Pelin Buzluk

Yorum Gönder