10 Aralık 2021

Damdan Düşen Psikolog Doğan Cüceloğlu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 40,25 TL
Yazarı: Doğan Cüceloğlu
Çevirmen: Canan Dila

Damdan Düşen Psikolog indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Doğan Cüceloğlu olan ve Remzi Kitabevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Damdan Düşen Psikolog eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Damdan Düşen Psikolog ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Damdan Düşen Psikolog TIKLA PDF İNDİR !

Damdan Düşen Psikolog Yazarı Kimdir ?

Damdan Düşen Psikolog yazarı Doğan Cüceloğlu 'dır. Doğan Cüceloğlu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Günlük Anı türündedir.

Damdan Düşen Psikolog PDF indir oku

Damdan Düşen Psikolog indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Remzi Kitabevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Damdan Düşen Psikolog TIKLA PDF İNDİR !

Damdan Düşen Psikolog TIKLA PDF İNDİR !
Aranan kitabın 7. basımı Remzi Kitabevi'nde Afrika kabilelerinden birinde bir bebek doğduğunda kabilenin kadınları hep birlikte ormana çekilir, o bebeğe bir şarkı yaparlarmış. Dikkatle gözlemledikleri bebeğin karakteristik özelliklerini ve gücünü ona anlatan bir şarkı… Sonra, çok sonra bir gün, hayatla başa çıkmakta zorlanıp da kolu kanadı kırılacak olursa o şarkıyı, yani kendini hatırlasın diye, Afrikalı bebek o şarkıyı dinleyerek büyürmüş… Günün birinde o şarkıyı tekrarlayamayacak kadar kendine inancını yitirdiğinde, onu tanıyan biri ona şarkısını çalarmış ıslıkla. Kendini, gücünü, öz halini hatırlar, kendine gelirmiş… Doğan Cüceloğlu aramızda bir ıslık gibi dolaşıyor… Kendi şarkısına gelince… Gizlisiz saklısız anlattı bütün hayatını. Bu kitap, damdan düşen doktoralı bir psikoloğun, düştüğü yerden doğrulurken kendine mırıldandığı şarkısının gözyaşı ve kahkaha dolu öyküsü…
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 542

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Remzi Kitabevi Damdan Düşen Psikolog TIKLA PDF İNDİR !Damdan Düşen Psikolog TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Türk Günlük Anı, Damdan Düşen Psikolog, Doğan Cüceloğlu

Yorum Gönder