2 Aralık 2021

Coşkuyla Ölmek Şule Gürbüz Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 17,88 TL
Yazarı: Şule Gürbüz
Çevirmen: Şule Gürbüz

Coşkuyla Ölmek indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Şule Gürbüz olan ve İletişim Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Coşkuyla Ölmek eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Coşkuyla Ölmek ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Coşkuyla Ölmek TIKLA PDF İNDİR !

Coşkuyla Ölmek Yazarı Kimdir ?

Coşkuyla Ölmek yazarı Şule Gürbüz 'dır. Şule Gürbüz yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Öykü türündedir.

Coşkuyla Ölmek PDF indir oku

Coşkuyla Ölmek indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İletişim Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Coşkuyla Ölmek TIKLA PDF İNDİR !

Coşkuyla Ölmek TIKLA PDF İNDİR !
"Beklemek, bir şeyin yoluna ve haline girmesini beklemek, beklerken olacak olanın olması için gereken her türlü başka hale geçişlere, kalışlara tahammül etmek ne zor şeydi. Başı da, ortayı da, sonu da bilip beklemek ne tahammülü güç şeydi. Tanrı'nın da yaptığı bu muydu? Baş, orta, son belli, helak kaçınılmaz, ancak önemli olan o zamanı geçirmek, o zamandan geçmek. Ve geldiğinde gelmemiş

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Öykü
Etiketler; Edebiyat, Türk Öykü, Coşkuyla Ölmek, Şule Gürbüz

Yorum Gönder