1 Aralık 2021

Chanteleine Kontu - Olağanüstü Yolculuklar 28 Jules Verne Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,8 TL
Yazarı: Jules Verne
Çevirmen: Servet Ugan

Chanteleine Kontu - Olağanüstü Yolculuklar 28 indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Jules Verne olan ve Alfa Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, 160 sayfalık Chanteleine Kontu - Olağanüstü Yolculuklar 28 eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Chanteleine Kontu - Olağanüstü Yolculuklar 28 ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Chanteleine Kontu - Olağanüstü Yolculuklar 28 TIKLA PDF İNDİR !

Chanteleine Kontu - Olağanüstü Yolculuklar 28 Yazarı Kimdir ?

Chanteleine Kontu - Olağanüstü Yolculuklar 28 yazarı Jules Verne 'dır. Jules Verne yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Chanteleine Kontu - Olağanüstü Yolculuklar 28 PDF indir oku

Chanteleine Kontu - Olağanüstü Yolculuklar 28 indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Alfa Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, 160 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Chanteleine Kontu - Olağanüstü Yolculuklar 28 TIKLA PDF İNDİR !

Chanteleine Kontu - Olağanüstü Yolculuklar 28 TIKLA PDF İNDİR !

1793 sonbaharında Fransız Devriminin en kanlı zamanları yaşanıyordu. Devrim hükümeti, Vendée İsyanına katılan herkesin öldürülmesi emrini vermişti. İsyanın liderlerinden Chanteleine Kontu, cumhuriyetçilerle işbirliği yapan eski bir çalışanının ihanetine uğramış ve kızı zindana atılmıştı. Soyluların giyotine mahkûm edildiği bu dönemde kont, kızını kurtarmak zorundaydı.

Olağanüstü Yolculuklar serisinin bu durağında Jules Verne, Terör Döneminin en şiddetli günlerinde geçen romantik bir hikâye anlatırken insanoğlunun hem sevecen hem de vahşi yüzünü gözler önüne seriyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Chanteleine Kontu - Olağanüstü Yolculuklar 28 TIKLA PDF İNDİR !Chanteleine Kontu - Olağanüstü Yolculuklar 28 TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Chanteleine Kontu - Olağanüstü Yolculuklar 28, Jules Verne

Yorum Gönder