13 Aralık 2021

Cesaret Kulübü İlham Süheyl Aygül Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,63 TL
Yazarı: İlham Süheyl Aygül
Çevirmen: İlham Süheyl Aygül

Cesaret Kulübü indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı İlham Süheyl Aygül olan ve Akılçelen Kitaplar yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Cesaret Kulübü eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Cesaret Kulübü ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Cesaret Kulübü TIKLA PDF İNDİR !

Cesaret Kulübü Yazarı Kimdir ?

Cesaret Kulübü yazarı İlham Süheyl Aygül 'dır. İlham Süheyl Aygül yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Cesaret Kulübü PDF indir oku

Cesaret Kulübü indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Akılçelen Kitaplar yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Cesaret Kulübü TIKLA PDF İNDİR !

Cesaret Kulübü TIKLA PDF İNDİR !

Bu kitap binlerce beyaz yakalı çalışan arasından seçilmiş , hayatın anlamını , kişisel yolunu kaybetmiş herhengi birinin , yeniden varoluş yolculuğu öyküsüdür.Kendini fark etmenin ,kayıp parçalarını bulmanın , bütün olmanın hikayesidir.

Yeniden umutlanabilmenin , hazzın gerçek kaynağına ulaşabilmenin , statü denilen yapay değerlere sırtını dönebilmenin , korku ve kaygılarından arınıp sevgiye ulaşabilmenin hikayesidir.

Ve bu hikayenin başlayabilmesi için gereken tek şey cesarettir.

Büyük bir bankada İk Genel Müdür Yardımcısı olan Kartal Ulaş, gelecekte kaybolmuş, geçmişin yükünü omuzlamış, anı kaçırmış bir beyaz yakalıdır ve pozisyonu gereği on binlerce kişinin kariyerinden sorumludur.Peki, kendi sorumluluklarının ne kadar farkındadır?

Günümüz kapitalist iş dünyasında hayatta ve ayakta kalmak için kaç zar atmanız gerekir?

Son zarı sadece kendiniz için atın!

(Tanıtım Bülteninden)

Cesaret Kulübü TIKLA PDF İNDİR !

12.02.2019

Etkileyici

Hem çok keyifli ve kendini okutan bir kitap, hem de bu keyifli okumanın içinde insanı içsel bir yolculuğa çıkaran ve hayatla ilgili doğru soruları sormasını asğlayacak bir rehber. Yazarın daha önceki eserleri kısa yazılardan oluşurken, yazmış olduğu bu ilk roman, kaleminin ne kadar kuvvetli olduğunu tekrardan kanıtlamış.


12.02.2019

Cesaret Kulübü

Yazar, iş dünyasında elde ettiği geniş deneyimleri üst düzey psikolojik tespitlerle yoğurarak okuyucunun önüne sunuyor ve okuyucuyu da kendi içinde bir yolculuğa sevk ediyor. Herkesin okumasında yüksek fayda olacağını düşündüğüm, insanın hayata bakılını pozitif yönde etkileyebilecek bir eser.

Cesaret Kulübü TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Cesaret Kulübü, İlham Süheyl Aygül

Yorum Gönder