13 Aralık 2021

Bir Kadını Öldürmeye Nereden Başlamalı? Hatice Meryem Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,75 TL
Yazarı: Hatice Meryem
Çevirmen: Hatice Meryem

Bir Kadını Öldürmeye Nereden Başlamalı? indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Hatice Meryem olan ve İletişim Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Bir Kadını Öldürmeye Nereden Başlamalı? eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bir Kadını Öldürmeye Nereden Başlamalı? ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bir Kadını Öldürmeye Nereden Başlamalı? TIKLA PDF İNDİR !

Bir Kadını Öldürmeye Nereden Başlamalı? Yazarı Kimdir ?

Bir Kadını Öldürmeye Nereden Başlamalı? yazarı Hatice Meryem 'dır. Hatice Meryem yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Bir Kadını Öldürmeye Nereden Başlamalı? PDF indir oku

Bir Kadını Öldürmeye Nereden Başlamalı? indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İletişim Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bir Kadını Öldürmeye Nereden Başlamalı? TIKLA PDF İNDİR !

Bir Kadını Öldürmeye Nereden Başlamalı? TIKLA PDF İNDİR !

Bir kadını öldürmeden önceki birkaç saat içinde yemek yemeyin. Aranızda, öldüreceği kadının pişirdiği yemeği yiyenler var ki, siz onlardan olmayın. Midenize fesadı sokmayın. Gazlı içeceklerin kıyısından geçmeyin. Mazallah geğirirsiniz. Zihniniz dağılır. Elinize yüzünüze kan bulaşır. Hatta ve muhtemeldir ki kusabilirsiniz. İz bırakmamak için kusmayın. Hatice Meryem felaketten bir çığlık yaratıyor. Güya kınansa da, "olağan" sayılanın korkunçluğunu, "olağanlığın" vahametini hepimizin yüzüne vuruyor. O "olağanlığın" karanlığına bakma cesaretiyle... Bir Kadını Öldürmeye Nereden Başlamalı? katilin portresini çiziyor:Genç, yaşlı, erkek, zengin, fakir, erkek, iyi, kötü, erkek, evli, bekâr, erkek, taşralı, kentli, erkek, başarılı, işsiz, erkek, uyumlu, asabi, erkek, okumuş, ilkokul terk, erkek, bizim oralı, yabancı, erkek, akraba, komşumuz, erkek.

(Tanıtım Bülteninden)

Bir Kadını Öldürmeye Nereden Başlamalı? TIKLA PDF İNDİR !

04.12.2019

katillerimizin iskeletleri

Son zamanlarda okuduğum en çarpıcı kitaplardan biri oldu. Bizi, kadınları kim öldürüyoru ne güzel anlatmış Hatice Meryem. Bence birden fazla alınmalı ve hediye edilmeli. Her evde okunmalı yüksek sesle. Gayet olağan bir zamandan bir katil olmaya geçişteki o akıl tutulması, o barbarlık, vahşetin olağanlaşması bir kaç sayfalık öykülerle bu kadar temiz ve net anlatılabilirmiş. Teşekkürler Hatice Meryem. Kadın kalemlerin gerekliliğini de bir kere daha ortaya koymuş. Katilimizi biz kadınlar anlatacağız elbette, bahaneleriniz kaçışlarınıza yol olamayacak böylece.

Bir Kadını Öldürmeye Nereden Başlamalı? TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Bir Kadını Öldürmeye Nereden Başlamalı?, Hatice Meryem

Yorum Gönder