11 Aralık 2021

Casus Joseph Conrad Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,7 TL
Yazarı: Joseph Conrad
Çevirmen: Joseph Conrad

Casus indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Joseph Conrad olan ve İş Bankası Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Casus eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Casus ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Casus TIKLA PDF İNDİR !

Casus Yazarı Kimdir ?

Casus yazarı Joseph Conrad 'dır. Joseph Conrad yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Casus PDF indir oku

Casus indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İş Bankası Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Casus TIKLA PDF İNDİR !

Casus TIKLA PDF İNDİR !
Conrad, bir dedektif öyküsü havası taşıyan bu romanda, insan yaşamına belli bir açıdan bakmayı, insan ruhunun derinliklerinde yatan temel gerçeklere inmeyi amaçlar. Conrad için bir romanda geçen olaylar, olayların geçtiği ortamlar, kişiler ve onlar arasındaki ilişkiler, hep bu amacın ortaya konabilmesini sağlayacak biçimde düşünülüp tasarlanmış öğelerdir.



Sayfa Sayısı: 326

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: İş Bankası Kültür Yayınları Casus TIKLA PDF İNDİR !

22.08.2020

Seri hakkında düşüncelerim

Bu seriye o kadar çok bayılıyorum ki arasindan herhangi bir kitabın standartların altında olması imkansız gibi bir şey sanırım


07.02.2019

CASUS

Kitap yaklaşık 100 yıl öncesinden günümüzde yaşananlara ışık tutmak da toplumun korkutulup korkuları üzerinden yönlendirilmesi ve çok saçma aptalca görünen eylemlerin tamda öyle olmak istendiği için öyle olduklarını suç felsefesi üzerinden izah etmekte kitabın en can alıcı sözü ise  Korku salmak isteyen kişinin en büyük korkusu kendinden korkulmaması dır :) Günümüzü anlamak yahut anlamlandırmak için 100 yıl önceki tespitlerinin halen güncel olması kitabın en ilginç yanı olsa gerek deliliğin baş edilemez uzlaşılamaz ve anlaşılamaz olması yönü ile bütün şiddet içeren eylemlerinde delice diye ifade edilmesinin deliliğin akıllıca kullanılmasına işaret etmesi anlatılmak da. okunulmasında kişinin kendi düşünce alanını genişletmesi adına fayda olduğunu düşünüyorum.

Casus TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Casus, Joseph Conrad

Yorum Gönder