1 Aralık 2021

Carl Gustav Jung Ve Hermann Hesse İki Dostun Anıları Miguel Serrano Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,45 TL
Yazarı: Miguel Serrano
Çevirmen: Miguel Serrano

Carl Gustav Jung Ve Hermann Hesse İki Dostun Anıları indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Miguel Serrano olan ve Destek Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Carl Gustav Jung Ve Hermann Hesse İki Dostun Anıları eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Carl Gustav Jung Ve Hermann Hesse İki Dostun Anıları ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Carl Gustav Jung Ve Hermann Hesse İki Dostun Anıları TIKLA PDF İNDİR !

Carl Gustav Jung Ve Hermann Hesse İki Dostun Anıları Yazarı Kimdir ?

Carl Gustav Jung Ve Hermann Hesse İki Dostun Anıları yazarı Miguel Serrano 'dır. Miguel Serrano yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Günlük Anı türündedir.

Carl Gustav Jung Ve Hermann Hesse İki Dostun Anıları PDF indir oku

Carl Gustav Jung Ve Hermann Hesse İki Dostun Anıları indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Destek Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Carl Gustav Jung Ve Hermann Hesse İki Dostun Anıları TIKLA PDF İNDİR !

Carl Gustav Jung Ve Hermann Hesse İki Dostun Anıları TIKLA PDF İNDİR !

Biri analitik psikolojinin kurucusu Carl Gustav Jung...

Diğeri doğaya ve Doğu mistisizmine hayran, 20. yüzyılın en önemli edebiyatçıları arasında gösterilen Alman yazar ve ressam Hermann Hesse...

İki dünya savaşı görmüş, iki büyük deha...

Eserleriyle, fikirleriyle ve emekleriyle, bilim ve edebiyat dünyasına imzalarını atmış iki bilge...

Hermann Hesse ve Carl Gustav Jung'la yakın dost olmayı başarmış Latin Amerikalı yazar ve diplomat Miguel Serrano, anılarla, fotoğraflarla, felsefeyle, edebiyatla ve hayatla dopdolu eşsiz bir başucu kitabıyla çıkıyor okurun karşısına.

Her ikisine de derin bir dostlukla bağlı olan Serrano, onlarla yaşadıklarını, aralarında geçen uzun sohbetleri, kitaplar dolusu yazışmalarını ve dostlukları boyunca onlardan öğrendiklerini güçlü bir anlatıyla kaleme alıyor. Üstelik iki büyük ustanın düşünsel ve ruhsal dünyalarına ışık tutmakla kalmıyor, bir döneme de tanıklık ediyor ayrıca.

Kitapta mektuplarının yanı sıra Hesse'nin özel çizimleri ve "Piktor'un Başkalaşımı" adlı daha önce basılmamış bir öyküsü de ilk kez bu kitapta yer alıyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Carl Gustav Jung Ve Hermann Hesse İki Dostun Anıları TIKLA PDF İNDİR !

29.09.2020

merak ve heyecan

jung yaklaşımını araştırmaya başladığımda tavsiye kitap olarak önerildi ve bugün sepetek eklendi. şimdiden heyecanla bekliyorum.

Carl Gustav Jung Ve Hermann Hesse İki Dostun Anıları TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Türk Günlük Anı, Carl Gustav Jung Ve Hermann Hesse İki Dostun Anıları, Miguel Serrano

Yorum Gönder