31 Aralık 2021

Candide-Yahut İyimserlik Voltaire Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,5 TL
Yazarı: Voltaire
Çevirmen: Gülşah Ünal

Candide-Yahut İyimserlik indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Voltaire olan ve Say Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Candide-Yahut İyimserlik eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Candide-Yahut İyimserlik ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Candide-Yahut İyimserlik TIKLA PDF İNDİR !

Candide-Yahut İyimserlik Yazarı Kimdir ?

Candide-Yahut İyimserlik yazarı Voltaire 'dır. Voltaire yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Candide-Yahut İyimserlik PDF indir oku

Candide-Yahut İyimserlik indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Say Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Candide-Yahut İyimserlik TIKLA PDF İNDİR !

Candide-Yahut İyimserlik TIKLA PDF İNDİR !

Yayımlandığı 1759 yılından itibaren edebiyat dünyasının en iyi hicivlerinden biri olarak gösterilen Candide Yahut İyimserlik, Voltaire'e yalnızca ün kazandırmakla kalmamış, aynı zamanda felsefeyle edebi yazının nasıl bir arada bulunabileceğinin ilk örneklerinden biri olmuştur.

Filozof Pangloss'un "Bu dünyada her şey en iyi halindedir," düsturunun doğruluğundan emin olmak isteyen Candide'in âşık olduğu Cunégonde'u bulmak için Vestfalya'da başlayan yolculuğu Güney Amerika'da, sonra tekrar Avrupa'da devam eder ve İstanbul'da son bulur. Bu masalsı yolculuk üzerinden acımasızca romantizm, bilim, felsefe ve din eleştirileri yapan Candide, bugün hâlâ Voltaire'in başyapıtı sayılmaktadır.

(Tanıtım Bülteninden)

Candide-Yahut İyimserlik TIKLA PDF İNDİR !Candide-Yahut İyimserlik TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Candide-Yahut İyimserlik, Voltaire

Yorum Gönder