31 Aralık 2021

Aluşta'dan Esen Yeller-Bir Kırım Türküsü Serra Menekay Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 26,25 TL
Yazarı: Serra Menekay
Çevirmen: Serra Menekay

Aluşta'dan Esen Yeller-Bir Kırım Türküsü indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Serra Menekay olan ve Galeati yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Aluşta'dan Esen Yeller-Bir Kırım Türküsü eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Aluşta'dan Esen Yeller-Bir Kırım Türküsü ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Aluşta'dan Esen Yeller-Bir Kırım Türküsü TIKLA PDF İNDİR !

Aluşta'dan Esen Yeller-Bir Kırım Türküsü Yazarı Kimdir ?

Aluşta'dan Esen Yeller-Bir Kırım Türküsü yazarı Serra Menekay 'dır. Serra Menekay yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Aluşta'dan Esen Yeller-Bir Kırım Türküsü PDF indir oku

Aluşta'dan Esen Yeller-Bir Kırım Türküsü indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Galeati yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Aluşta'dan Esen Yeller-Bir Kırım Türküsü TIKLA PDF İNDİR !

Aluşta'dan Esen Yeller-Bir Kırım Türküsü TIKLA PDF İNDİR !

Serra Menekay'ın, "Aluşta'dan Esen Yeller, Bir Kırım Türküsü", adlı romanının ilk baskısı, büyük ilgi görmüş ve piyasada tükenmişti. Romanın yeni baskısı yayınevimiz tarafından yapılarak okuyucularımızın dikkatine sunulmaktadır.

Serra Menekay, "Aluşta'dan Esen Yeller"de bir bölümü Kırım'dan Türkiye'ye göç eden, bir bölümüyse Sovyetler Birliği'nde sürgüne gönderilen ailesinin yaşadıklarını bir roman kurgusuyla anlatırken, Kırım halkının trajedisine ve demokratik direnişine de ışık tutuyor.
İki kadının gözünden savaş, vatan hasreti, yaşam mücadelesi, doğum, ölüm ve aşk… Her şeyden biraz, en çok da hayat…
İyi okumalar diliyoruz…

(Tanıtım Bülteninden)

Aluşta'dan Esen Yeller-Bir Kırım Türküsü TIKLA PDF İNDİR !

02.09.2020

Kırım Türkleri

II. Dünya Savaşı'nda Kırımda yaşayan Türklere, Sovyetlerin yaptıklarını iki kadının ve ailelerinin hikayesi üzerinden anlatan müthiş bir kitap. Üstelik aile üyeleri yazarın en yakın akrabalarının başından geçenler. Kitap kargo ile elime saat 14 civarı ulaşmıştı. 1-2 saat okurum 3-4 günde bitiririm demiştim. Başladım, bitirdiğimde sabah 06 idi. Elimden bırakamadım. Okumanızı tavsiye ederim.

Aluşta'dan Esen Yeller-Bir Kırım Türküsü TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Aluşta'dan Esen Yeller-Bir Kırım Türküsü, Serra Menekay

Yorum Gönder