5 Aralık 2021

Can Veren Pervaneler 3 Hayati İnanç Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,44 TL
Yazarı: Hayati İnanç
Çevirmen: Hayati İnanç

Can Veren Pervaneler 3 indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Hayati İnanç olan ve Babıali Kültür - BKY yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Can Veren Pervaneler 3 eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Can Veren Pervaneler 3 ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Can Veren Pervaneler 3 TIKLA PDF İNDİR !

Can Veren Pervaneler 3 Yazarı Kimdir ?

Can Veren Pervaneler 3 yazarı Hayati İnanç 'dır. Hayati İnanç yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Edebiyat İnceleme türündedir.

Can Veren Pervaneler 3 PDF indir oku

Can Veren Pervaneler 3 indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Babıali Kültür - BKY yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Can Veren Pervaneler 3 TIKLA PDF İNDİR !

Can Veren Pervaneler 3 TIKLA PDF İNDİR !
Sevgili Peygamberimizin âşıkları, O'nun güzel ahlakını asırlar boyunca saf, temiz hislerle kaleme aldıkları; mana içinde mana yüklü beyitlerle, kıtalarla anlattılar. Eskiden olduğu gibi bugün de, yarın da bu aşk, bu muhabbet hiç bitmeyecek.

Edebiyatımızın ilk öncülerinden günümüze kadar gelmiş, geçmiş söz ustalarının eserlerinden seçilen çok hususi numuneler bu kitapta paylaşılarak; istikbâlimizin ümidi evlatlarımıza bu hususta destek olmak amaçlandı. Bu vesileyle, bu müstesna eserlerin sahipleri bir daha hürmetle yâd edileceklerdir.

Divan edebiyatımız, her yönden örnek alınacak mükemmel eserler hazinesidir. Bu paha biçilmez hazineden seçilen eşsiz mısraların orijinallerinin ve aslına en yakın ifadelerle kısa izahatlarının zevkle okunarak en güzel şekilde öğrenilmesi, böylece bu sanat dalımızın yaşatılması en büyük arzumuzdur.

Hukukçu, yazar, televizyon programcısı ve sunucu Hayati İnanç, yaptığı programlar ve verdiği konferanslarda bir dantel gibi işlediği o yüksek edebiyat dünyamızın sırlarını "Bu Sevdadan Usanmazım - Can Veren Pervaneler 3" kitabıyla vermeye devam ediyor.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 174

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Babıali Kültür - BKY Can Veren Pervaneler 3 TIKLA PDF İNDİR !

06.02.2020

Muhabbet Tadında Kitaptır!

Divan Şiirini seviyorum ama bir türlü eski Türkçeyi anlayamıyorum ve okuyamıyorum diyorsanız, bu kitap ve serisi tam size göre, ayrıca yazar (müthiştir kendileri) anlayabildiğiniz bir dil ve üslup kullanınca hem şairin düşüncesini, düşüncenin getirisi olan tefekkürü hem köklerine ait bilgi bulabiliyorsunuz.

Can Veren Pervaneler 3 TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Edebiyat İnceleme
Etiketler; Edebiyat, Edebiyat İnceleme, Can Veren Pervaneler 3, Hayati İnanç

Yorum Gönder