10 Aralık 2021

Cam Şato 4-Gölgeler Kraliçesi Sarah J. Maas Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 38,35 TL
Yazarı: Sarah J. Maas
Çevirmen: Deniz Başkaya

Cam Şato 4-Gölgeler Kraliçesi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Sarah J. Maas olan ve DEX yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Cam Şato 4-Gölgeler Kraliçesi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Cam Şato 4-Gölgeler Kraliçesi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Cam Şato 4-Gölgeler Kraliçesi TIKLA PDF İNDİR !

Cam Şato 4-Gölgeler Kraliçesi Yazarı Kimdir ?

Cam Şato 4-Gölgeler Kraliçesi yazarı Sarah J. Maas 'dır. Sarah J. Maas yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Fantastik türündedir.

Cam Şato 4-Gölgeler Kraliçesi PDF indir oku

Cam Şato 4-Gölgeler Kraliçesi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. DEX yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Cam Şato 4-Gölgeler Kraliçesi TIKLA PDF İNDİR !

Cam Şato 4-Gölgeler Kraliçesi TIKLA PDF İNDİR !

Arka Kapak Yazısı (Tanıtım Bülteninden)

Karşınızda Kendisinin Şampiyonu Celaena Sardothien.

Celaena sevdiği herkesi kaybetti. Ama intikam için krallığa dönmeye yemin etti. Terrasen'in Kraliçesi Aelin olarak, Adarlan Krallığı'nın başkenti Rifthold'a geldiğinde tek amacı büyüyü yeniden özgür bırakmaktı. İntikamını alırken; Adarlan'a gelen Rowan, kalbini kıran ve krala isyan eden Chaol, uğruna savaşmak zorunda olduğu kuzeni Aedion ve kötü bir geçmişi paylaştıkları fahişe Lysandra da ona yardım edecek.

Cam Şato, Karanlık Taç ve Ateşin Vârisi'nden sonra Gölgeler Kraliçesi ile Sarah J. Maas yazarlığını ve epik masalını zirveye taşıyor. New York Times çoksatan yazarı Sarah J. Maas'ın bu kitapta yarattığı dünyanın yaratıcılığına ve kusursuzluğuna inanamayacaksınız.

Cam Şato 4-Gölgeler Kraliçesi TIKLA PDF İNDİR !

20.10.2020

Harika bir seri

Fantastik severlerin kesinlikle alması gereken bir seri

Cam Şato 4-Gölgeler Kraliçesi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Fantastik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Fantastik, Cam Şato 4-Gölgeler Kraliçesi, Sarah J. Maas

Yorum Gönder