5 Aralık 2021

Bütün Hikayeleri - Tek Cilt Edgar Allan Poe Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 62,15 TL
Yazarı: Edgar Allan Poe
Çevirmen: Dost Körpe

Bütün Hikayeleri - Tek Cilt indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Edgar Allan Poe olan ve İthaki Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Bütün Hikayeleri - Tek Cilt eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bütün Hikayeleri - Tek Cilt ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bütün Hikayeleri - Tek Cilt TIKLA PDF İNDİR !

Bütün Hikayeleri - Tek Cilt Yazarı Kimdir ?

Bütün Hikayeleri - Tek Cilt yazarı Edgar Allan Poe 'dır. Edgar Allan Poe yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Fantastik türündedir.

Bütün Hikayeleri - Tek Cilt PDF indir oku

Bütün Hikayeleri - Tek Cilt indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İthaki Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bütün Hikayeleri - Tek Cilt TIKLA PDF İNDİR !

Bütün Hikayeleri - Tek Cilt TIKLA PDF İNDİR !


Adı en çok kötüye çıkmış talihsizlik bile eninde sonunda felsefenin yorulmak nedir bilmez cesaretine boyun eğer - tıpkı en inatçı şehrin bir düşmanın ardı arkası kesilmez saldırılarına boyun eğmesi gibi. Kutsal kitapta yazdığına göre, Salmanezer, Samaria'nın önünde üç sene beklemiştir; ama sonunda şehir düşmüştür. Sardanapalus ise -bkz. Diodorus- Ninova'nın önünde yedi sene beklemiştir; ama boşuna. Truva'nın fethi yaklaşık on sene almıştır; ve Azoth, Aristaeus'un şerefi üstüne yemin ederek söylediğine göre, kapılarını Psammitticus'a ancak yirmi sene sonra açmıştır.



(Tanıtım Bülteninden)



Bütün Hikayeleri - Tek Cilt TIKLA PDF İNDİR !

30.09.2020

süper

Kitabı okumanızı tavsiye ederim.


13.03.2019

Edgar Allan Poe

Hikayeler hem dehşet verici hem cok guzel


10.02.2019

Teşekkürler

Kitaplığımda sakince  dururken beni kendisine çeken, tıpkı "Gel ve bu karanlık dünyaya gir" diyormuş gibi çağrıda bulunan ve de elime aldığım andan itibaren tüylerimi diken diken edebilen başka bir kitap henüz okumadım..

Bütün Hikayeleri - Tek Cilt TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Fantastik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Fantastik, Bütün Hikayeleri - Tek Cilt, Edgar Allan Poe

Yorum Gönder