30 Aralık 2021

Boleyn Mirası Philippa Gregory Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,6 TL
Yazarı: Philippa Gregory
Çevirmen: Demet Altınyeleklioğlu

Boleyn Mirası indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Philippa Gregory olan ve Artemis Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Boleyn Mirası eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Boleyn Mirası ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Boleyn Mirası TIKLA PDF İNDİR !

Boleyn Mirası Yazarı Kimdir ?

Boleyn Mirası yazarı Philippa Gregory 'dır. Philippa Gregory yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Boleyn Mirası PDF indir oku

Boleyn Mirası indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Artemis Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Boleyn Mirası TIKLA PDF İNDİR !

Boleyn Mirası TIKLA PDF İNDİR !
Tudor Sarayı'nda hayat mücadelesi veren üç genç kadının hikayesi... Cleves'li Anne, Katherine Howard, Jane Rochford

Boleyn Mirası, konumları, servet, beğeni ve gücün yanı sıra yalan, ihanet ve terör getiren üç kadına odaklanıyor. Darağaçları tarafından yönetilen bir sarayın etrafına gerilmiş ipekten bir ip gibi ince ince dokunmuş bir roman bu. Philippa Gregory, bir kez daha çoktan tarihe karışmış bir dünyaya hayat veriyor. Taş basamakların üzerinde hışırdayan ipek eteklerin fısıltısı, alelacele yazılan bir notun satırlarını aydınlatan mum ışığının sarı gölgesi, yeni inşa edilmiş darağacı sehpasının altındaki Yeşil Avlu'da toplanan kalabalığın sesleri.

Hanedan romanlarının kraliçesi nefis bir destan yaratmış.'

- USA Today

'Büyüleyici. Hüzünlü. Keşke, tarih kitapları da böylesine canlı yazılabilseydi.'

- Entertainment Weekly

'Ne roman ama! Hayat dolu bir okuma şöleni! '

-New York Post

'Tarihi kurgu ustası Gregory, VIII. Henry'nin kadınlarına hayat veriyor… Entrika ve ironiyle dolu! '

-Publishers Weekly



Sayfa Sayısı: 656

Baskı Yılı: 2014


Dili: Türkçe
Yayınevi: Artemis Yayınları Boleyn Mirası TIKLA PDF İNDİR !

04.02.2010

Miras.

Boleynlerden onlara kalan miras sadece Boleynlerle olan yakınlıkları değildi.
Boleynler kendilerini İngiltere tarihinde hep en üst konumda tutmak için çaba göstermiş soylu bir ailedir aslında. Anne Boleyn ile başlayan serüven bu kitapta Anne Boleyn'in etrafındakilere bıraktığı isminin lekesinin cezasını çeken 3 kadını anlatıyor.
Bir zamanlar 8. Henry'nin göz bebeği olan Anne Boleyn cadılıkla suçlandıktan sonra etrafındakilerin bundan nasıl zarar gördüğünü anlatan Phillippa Gregory romanı.


24.01.2010

BGT

"Mahkum Prenses", " Boleyn Kızı" ve "Boleyn Mirası" 8. Henry'nin hayatına giren bütün kadınların hikayelerinin anlatıldığı okuması çok keyifli bir seri. Yazarın anlatımı çok başarılı ve sürükleyici.
En keyif aldığım "Boleyn Kızı"ydı, "Mahkum Prenses" de çok güzeldi. "Boleyn Mirası"ndan diğer 2 kitap kadar keyif almadım ancak 8. Henry'nin 4, ve 5. eşlerini tanımak ve deliliğinin nerelere vardığını görmek hem ürkütücü hem de heyecan vericiydi. Yazarın bütün kitaplarını türün meraklılarına tavsiye ederim.


29.09.2009

Boleyn Efsanesi...

Daha önce okuduğum serilerden biraz daha farklı bir anlatım var bu kitapta.
Sarayda üç kadın, üç ayrı kadın karekterler...
Sadece altı ay kraliçelik yapabilen ve saray entrikalarından haberi olmayan ve sadece kendi olmaya çalışan, gösterişsiz, ihtirassız, sıradan ama halkın çok sevdiği bir kraliçe , Cleves´li Anne...ve onun iki tane fettan nedimesi. Daha sonra kraliçe olacak Katherine Howard ise bu iki fetten nedimeden biri. Evet, o da başını, VIII. Henry´nin hışmından kurtaramayanlardan.
Diğer nedime ise daha önce idam edilen Anne Boleyn, oğlan kardeşinin karısı olan Jane Boleyn- Rochford- o da başını celladın baltasından ve VIII. Henry´nin öfkesinden kurtaramayanlardan.
Evet, Cleves´li Anne çok sevdim, bizim gibi sıradan insanların sevgili ANNE Kraliçeleri oldu o...
Saf, temiz ve yalansız yüreği onun başını iki şeyden kurtardı. İlki kraliçelik, ikincisi canı... Evet, benim kahramanım bir kez daha kurtulmayı başardı. Güzel bir kitaptı, ben beğendim...
Saygıyla...

Boleyn Mirası TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Boleyn Mirası, Philippa Gregory

Yorum Gönder