10 Aralık 2021

Bir Tayyarecinin Anıları Vecihi Hürkuş Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 26,0 TL
Yazarı: Vecihi Hürkuş
Çevirmen: Vecihi Hürkuş

Bir Tayyarecinin Anıları indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Vecihi Hürkuş olan ve Yapı Kredi Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Bir Tayyarecinin Anıları eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bir Tayyarecinin Anıları ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bir Tayyarecinin Anıları TIKLA PDF İNDİR !

Bir Tayyarecinin Anıları Yazarı Kimdir ?

Bir Tayyarecinin Anıları yazarı Vecihi Hürkuş 'dır. Vecihi Hürkuş yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Biyografi & Oto Biyografi türündedir.

Bir Tayyarecinin Anıları PDF indir oku

Bir Tayyarecinin Anıları indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yapı Kredi Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bir Tayyarecinin Anıları TIKLA PDF İNDİR !

Bir Tayyarecinin Anıları TIKLA PDF İNDİR !
6 Ocak 1896-16 Temmuz 1969 yılları arasında yaşayan Vecihi Hürkuş, Türkiye'nin havacılık tarihinde önemli bir ad. Hiçbir devrin ve hiçbir kimsenin adamı olmayan Vecihi Hürkuş, üstün yetenekli bir pilot, başarılı bir uçak mühendisi, havacılığa âşık bir idareci olarak yaşadı. Kurtuluş Savaşı'na katılmış, Türkiye'nin hem bağımsızlık savaşında hem sivil havacılık tarihinde yer almış Vecihi Hürkuş'un anıları, tarih kitaplarında rastlanamayan gerçekleri de gün ışığına çıkarıyor.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 423

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Yapı Kredi Yayınları Bir Tayyarecinin Anıları TIKLA PDF İNDİR !

04.09.2019

Kahraman ve idealist bir havacı Vecihi Hürkuş

Türk havacılığının öncülerinden kahraman pilot Vecihi Hürkuş'un milli havacılığımızın kuruluşu ve gelişimi için yaptığı mücadelenin anlatımı. Her vatanseverin mutlaka okuması gerekli bir kitap.

Bir Tayyarecinin Anıları TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Biyografi & Oto Biyografi
Etiketler; Edebiyat, Biyografi & Oto Biyografi, Bir Tayyarecinin Anıları, Vecihi Hürkuş

Yorum Gönder