21 Aralık 2021

Erzurum Yolculuğu Aleksandr Sergeyeviç Puşkin Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 8,4 TL
Yazarı: Aleksandr Sergeyeviç Puşkin
Çevirmen: Aleksandr Sergeyeviç Puşkin

Erzurum Yolculuğu indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Aleksandr Sergeyeviç Puşkin olan ve İş Bankası Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Erzurum Yolculuğu eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Erzurum Yolculuğu ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Erzurum Yolculuğu TIKLA PDF İNDİR !

Erzurum Yolculuğu Yazarı Kimdir ?

Erzurum Yolculuğu yazarı Aleksandr Sergeyeviç Puşkin 'dır. Aleksandr Sergeyeviç Puşkin yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Günlük Anı türündedir.

Erzurum Yolculuğu PDF indir oku

Erzurum Yolculuğu indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İş Bankası Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Erzurum Yolculuğu TIKLA PDF İNDİR !

Erzurum Yolculuğu TIKLA PDF İNDİR !
Erzurum Yolculuğu, Puşkin'in çok yönlü zekasının, kültürünün ışıltılarıyla parlayan bir yapıttır. Kafkas doğası betimlerinin, yıllar sonra, bir başka büyük yazarı, Maksim Gorki'yi etkilemiş olduğu rahatça söylenebilir. Savaş alanı betimlerinin ise, Sivastopol'da ve hatta Savaş ve Barış'ta Lev Tolstoy'u derinliğine etkilemiş olduğu açıklıkla görülebilmektedir. Goryuhino Köyü Tarihi adlı metin, romantiklerin "tarih" anlayışına karşı yazılmış bir "parodi"dir. Puşkin, köylünün de tarihselliğe hakkı olduğunu yergisel, ironik bir dille anlatıyor. Goryuhino Köyü Tarihi'nin ironik anlatımın arkasında, toprak köleci Rus köylü yaşamının gerçekçi betimlemeleri ve tipleri yer almaktadır.



Baskı Yılı: 2014


Dili: Türkçe
Yayınevi: İş Bankası Kültür Yayınları Erzurum Yolculuğu TIKLA PDF İNDİR !

13.04.2014

HARABE BİR HAMAM..

Kitabın akıcı kısa ve okunabilir özelliğinin yanında yazarın Kars´tan geçişini izlemek de oldukça etkili.. Gönül ister ki şu an yıkık harabe durumda olan ve kitapta adı geçen Osmanlı Hamamı´nın bir an önce onarılarak bir kenarında da yazar adına bir köşe oluşturulduğu günleri görmek..

Erzurum Yolculuğu TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Dünya Günlük Anı, Erzurum Yolculuğu, Aleksandr Sergeyeviç Puşkin

Yorum Gönder