7 Aralık 2021

Bin Mumlu Ev Meredith Nicholson Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 17,6 TL
Yazarı: Meredith Nicholson
Çevirmen: Meredith Nicholson

Bin Mumlu Ev indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Meredith Nicholson olan ve Maya Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, 280 sayfalık Bin Mumlu Ev eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bin Mumlu Ev ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bin Mumlu Ev TIKLA PDF İNDİR !

Bin Mumlu Ev Yazarı Kimdir ?

Bin Mumlu Ev yazarı Meredith Nicholson 'dır. Meredith Nicholson yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Bin Mumlu Ev PDF indir oku

Bin Mumlu Ev indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Maya Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, 280 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bin Mumlu Ev TIKLA PDF İNDİR !

Bin Mumlu Ev TIKLA PDF İNDİR !

Tarihin tozlu sayfalarını gerilim, gizem ve aşkla aydınlatan Bin Mumlu Ev, 1900'lü yılların kurgu dünyasında sürükleyici bir yolculuk vaat ediyor.

Zenginliği ve tuhaf karakteri dillere destan olmuş John Marshall Glenarm'ın ani ölümü, ardında gizli bir hazine söylentisi ve tuhaf şartlarla dolu bir vasiyet bırakıyor.

Vasiyete göre torunu Jack'in Glenarm Malikanesi ve etrafındaki toprakları miras alabilmesinin iki koşulu var: Bir yıl boyunca sahibi olmayı umduğu bu evde kalacak, oradan bir an bile uzaklaşmayacak. Aksi takdirde miras, St. Agatha Okulu'ndan Rahibe Theresa'nın yeğeni Marian Devereux'un olacak. Elbette büyükbabanın diğer koşulu ise Jack'in Marian'la evlenmemesi. ..

Böylece "bilinmeyen yerlerin avaresi" Jack Glenarm, sadece mum ışığıyla aydınlatılan bu evde yaşamak zorunda kalıyor. Fakat bir sene boyunca tıkılıp kalacağı bu evin
her köşesinden yükselecek tuhaf ayak seslerinden, etrafına üşüşecek hazine avcılarından ya da tekinsiz sırlardan habersiz...

(Tanıtım Bülteninden)

Bin Mumlu Ev TIKLA PDF İNDİR !Bin Mumlu Ev TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Bin Mumlu Ev, Meredith Nicholson

Yorum Gönder